Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic'ten Defne Samyeli Açıklaması!

İlgili Postlar

Emina Jahovic’ten Defne Samyeli Açıklaması!

Bir süredir birlikte olan ve evlilik haberi beklenen Sadettin Saran ve Emina Jahovic geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Ayrılık hakkında iki tarafta sessiz kalmayı tercih etmiş ve ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. Ayrılıktan kısa bir süre sonra Sadettin Saran’ın Defne Samyeli’ne olan hayranlığını dile getirmesi üzerine Saran ile Samyeli arasında aşk iddiaları olduğu gündeme gelmiş ve Defne Samyeli’yi kızdırmıştı. Bu dedikoduların haftalardır konuşulması üzerine Emina Jahovic’ten Defne Samyeli açıklaması geldi. İşte o açıklama;

İkinci Şans İlişkiyi Kurtaramadı

Mustafa Sandal’la ayrıldıktan sonra aşkı yeniden Sadettin Saran’da bulan Emina Jahovic 7 aylık ilişkinin ardından Şubat ayında ilişkisini sonlandırmıştı. Ancak zaman içinde birbirlerine yeniden bir şans verme kararı alan çift Haziran ayında yeniden bir araya gelmişti. Ancak görünen o ki bu barışma çiftin sorunlarını tamamen çözmesini sağlayamadı.

Emina Jahovic’ten Ayrılan Sadettin Saran’ın Yeni Sevgilisi Kim?

Evlilik Haberi Beklenirken Ayrılık Haberi Geldi

İlişkilerine ikinci bir şans verdikten sonra sıklıkla evlilik haberiyle gündeme gelen çift henüz böyle bir karar için erken olduğunu açıklasa da, sevenleri çiftten mutlu haber bekliyor basında da çift hakkında sürekli yakıştırma haberleri yer alıyordu. Ancak ne yazık ki işler öyle olmadı. Mutlu bir birlikteliği olduğu bilinen Emina Jahovic ve Sadettin Saran çifti geçtiğimiz ay yollarını ayırma kararı aldı.

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic’ten Defne Samyeli Açıklaması!

Emina Jahovic ve Sadettin Saran çiftinin ilişkilerini biranda noktalaması ve iki tarafında sessizliğini koruması akıllarda epey soru işaretine neden oldu. Bunun üzerine Saran’ın Samyeli’ye hayranlığını dile getirmesi yakın zamanda Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalayan Defne Samyeli‘nin adının aşk dedikodularına karışmasına neden olmuştu. Kendisine sorulan sorulara sinirlenen ve iddiaları yalanlayan Samyeli’nin ardından bir açıklama da Emina Jahovic’den geldi. Emina Jahovic “Ayrıldığımız doğru. Ama bunun Defne Samyeli ile ilgisi yok. Bir süre yalnız kalmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

Defne Samyeli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler