Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli ve Cem Yılmaz İkinci Bahar Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz İkinci Bahar Mı Yaşıyor?

Medyanın birbirine en uyumlu çiftleri arasında görülen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın Ekim ayının başlarında ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılık hakkında hiçbir açıklama yapmayan çift sessizliğini uzun süre korumuş hatta Defne Samyeli’nin adı Saadettin Saran’la aşk dedikodularına karışmıştı. Gündeme gelen iddialar Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ikinci bahar mı yaşıyor? sorusunu akıllara düşürdü.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Kavgayı Frenleyemedi…

Yaklaşık bir buçuk senedir mutlu bir birliktelik sürdüren Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ayrılığının arkasında yatan nedenin ciddi bir kavga olduğu söyleniyor. Söylentilere göre Cem Yılmaz’ın  Levent”deki evinde gündüz saatlerinde kavgaya tutuşan çift arasında gerginlik iyice arttı ve Defne Samyeli evi terk etti.

Defne Samyeli ile Gerilim Dolu Anlar!

Defne Samyeli İsyan Etti!

Ayrılık haberinin yayılmasının ardından kavga nedenin Serenay Sarıkaya olarak gösterilmesi ve Samyeli’nden bir açıklama beklenmesi üzerine Defne Samyeli hakkında çıkan haberlere isyan ederek özel hayatıyla ilgili hiçbir şeyi açıklamak zorunda olmadığını dile getirerek hakkında çarptırma haberler yapanları eleştirdi.

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz İkinci Bahar Mı Yaşıyor?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz arasında barışma rüzgarlarının esmeye başladığı iddia ediliyor. Çiftin geçtiğimiz günlerde Bebek’te bir otelin restoranında buluşup yemek yediği ve uzun süre konuştuğuna dair ciddi söylentiler var. Bunun yanı sıra Cem Yılmaz “Mucize Aşk 2” filminin galasında da sağ kolunu kaldırarak “Gel hayatım” esprisini yapmıştı. Çiftin geçtiğimiz yıllarda birbirlerine bu tip göndermeler yaptıklarını göz önünde bulundurunca barışma haberinin her an gelebileceğine dair ihtimaller güçleniyor.

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler