Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli ile Gerilim Dolu Anlar!

İlgili Postlar

Defne Samyeli ile Gerilim Dolu Anlar!

Türk haber sunucusu, köşe yazarı, program sunucusu yanı sıra şarkıcı ve oyuncu olan Defne Samyeli ile Gerilim Dolu Anlar yaşandı. Cem Yılmaz ile sürdürdüğü 2 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandıran Defne Samyeli, önceki gün Fulya’da bir hastanede görüntülendi. Defne Samyeli, kameralara çıkmamak için çok çaba gösterdi.

Defne Samyeli

Defne Samyeli’yi Kızdıran Sorular!

Defne Samyeli

Defne Samyeli, önceki gün Fulya’da bir hastanede görüntülendi. Kontrol amacıyla gittiği hastaneden çıkarken görüntülenen Defne Samyeli, hastane çıkışı sorulan sorulara kızdı ve kameralardan kaçtı. Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra adı Sadettin Saran’la anılmaya başlayan Samyeli, aşk dedikodularıyla ilgili sorular onu sinirlendi. Aşk sorularına yanıt vermeyen oyuncu, arabasının önünde duran başka bir aracı görünce çok sinirlendi ve çılgına döndü. Dakikalarca korna çalan oyuncu, yolun açılması istedi ve oradan panik ile hızlıca ayrıldı.

Defne Samyeli

Defne Samyeli ile Gerilim Dolu Anlar!

Defne Samyeli

Defne Samyeli ile Gerilim Dolu Anlar yaşandı. Cem Yılmaz ile sürdürdüğü 2 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandıran Defne Samyeli, önceki gün Fulya’da bir hastanede görüntülendi. Defne Samyeli, kameralara çıkmamak için çok çaba gösterdi. Hastane çıkışı telaş gösteren Samyeli yaşlı bir teyzeyi arabasına bindirdi, sonrasında koşar adım hastaneye girdi. Danışmada bulunan yetkililer ile sinirli bir konuşma yapan Samyeli, gazetecileri kimin çağırdığını sordu. Hastaneden hızla ayrılan Samyeli arabasına bindi ve çılgına döndü. Dakikalarca korna çalan oyuncu, panik ile hızlıca ayrıldı.

Defne Samyeli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler