Ana SayfaDedikoduBoşananlar Kervanına Derin Mermerci ve Cem Aydın da mı Katılıyor?

İlgili Postlar

Boşananlar Kervanına Derin Mermerci ve Cem Aydın da mı Katılıyor?

Türkiye’nin Sosyetik güzel ve en zengin kadınlarından biri olan Derin Mermerci, eşi televizyoncu Cem Aydın ile gündeme oturdu. 6 yıllık ilişkilerine rağmen Boşananlar Kervanına Derin Mermerci ve Cem Aydın da mı Katılıyor?

Boşanma İşlemlerini Başlattılar Mı?

Sosyetik güzel Derin Mermerci ile 6 yıllık ve televizyoncu Cem Aydın ile boşanma kararı aldı. Bu haberin açıklanması ile Sabah Gazetesi’nden Bülen Cankurt, köşesinde bu boşanma haberini ele aldı. Haberi ele alan Bülent Cankurt “Resmi olarak boşanma işlemlerini de başlatmışlar. Umarım ikisi için de hayırlısı olur.  Derin Mermerci Aydın’ın, nikahtan bir hafta önce avukatlarına evlilik sözleşmesi hazırlattığını ve Cem Aydın ile birlikte imzaladıklarını da hatırlatayım.” diyerek olayı gündeme taşımıştır.

 Derin Mermerci ve Cem Aydın

Boşananlar Kervanına Derin Mermerci ve Cem Aydın da mı Katılıyor?

Derin Mermerci, eşi televizyoncu Cem Aydın ile gündeme oturdu. 6 yıllık ilişkilerine rağmen Boşananlar Kervanına Derin Mermerci ve Cem Aydın da mı Katılıyor?. sorusunu yanıtlayan Bülent Cankurt açıklama yapmıştır. Sosyetik çiftler arasında yaprak dökümü maalesef devam ediyor diyen Bülent Cankurt “Ancak bu seferki, herkesi dumura uğratacak türden! Çünkü kara bulutlar bu kez, Nisan 2013 yılında sürpriz bir aşka imza atan ve beş ay sonra da sürprizin büyüğünü yapıp 26 Eylül’de nikah masasına oturan Derin Mermerci- ve Cem Aydın çiftinin evliliğine musallat oldu. Doğrusu bir süre önce, şahsi serveti dillere destan olan Derin Hanım ile Doğuş Yayın Grubunun eski CEO’su Cem Bey’in evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını duymuş ancak hiç inanmamıştım. Maalesef konuşulanlar doğruymuş.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler