Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Sosyal Medyadan İddialı Paylaşım Yaptı!

İlgili Postlar

Merve Boluğur Sosyal Medyadan İddialı Paylaşım Yaptı!

Türk model, sinema ve dizi oyuncusu olan Merve Boluğur, geçtiğimiz günler de sosyal medya da yaptığı paylaşımlar da herkesi etkiledi. Merve Boluğur bu sefer ise Merve Boluğur Sosyal Medyadan İddialı Paylaşım Yaptı!

Merve Boluğur: “Tablo gibiyim”

Merve Boluğur

Oyuncu Merve Boluğur’un sosyal medya hesabında yaptığı değişikliklerin ardından paylaşımları gündeme geçti. Boluğur’un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın üzerine yazdıklarıysa adeta bu yaşanan olaylarda cevap gibi oldu.  Merve Boluğur, popçu Murat Dalkılıç ile 2 yıl süren evliliğini 2017 yılında sonlandırmıştı. İlişkisini bitirdik den sonra Cesur pozlarıyla takipçilerinin dikkatini çekti Merve Boluğur, tüm arkadaşlarını sosyal medya hesabından silmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan oyuncu, güzel pozlarıyla adından söz ettirmeye devam etti. Boluğur, sosyal medyadan son attı gönderide “Tablo gibiyim” notuyla paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Oyuncunun paylaşımı takipçilerinden büyük eleştiri gördü.

Merve Boluğur Sosyal Medyadan İddialı Paylaşım Yaptı!

Merve Boluğur

Türk model, sinema ve dizi oyuncusu olan Merve Boluğur, geçtiğimiz günler de sosyal medya da yaptığı paylaşımlar da herkesi etkiledi. Merve Boluğur bu sefer ise Merve Boluğur Sosyal Medyadan İddialı Paylaşım Yaptı!. Cesur pozlarıyla takipçilerinin dikkatini çeken Merve Boluğur, tüm arkadaşlarını sosyal medya hesabından silmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan oyuncu, güzel pozlarıyla adından söz ettirmeye devam etti. Boluğur, sosyal medyadan son attı gönderide “Tablo gibiyim” notuyla paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Oyuncunun paylaşımı takipçilerinden büyük eleştiri gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler