Ana SayfaÜnlülerSaba Tümer'den Hayranlarını Korkutacak Olay!

İlgili Postlar

Saba Tümer’den Hayranlarını Korkutacak Olay!

Sunucu ve gazeteci olan kahkahaları ile hayranlarını güldüren Saba Tümer, Yalnız başına hastaneden çıkarken görüntülendi. Hastaneden çıkan Saba Tümer’in, Boynunu sarması ile Hayranlarını Korkutacak Olay yaşadığını belirtti.

Saba Tümer: “Çocuk sahibi olmak istemiyorum”

Sunucu ve gazeteci olan kahkahaları ile hayranlarını güldüren Saba Tümer, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bulunan hastane çıkışında kameralara yansıdı. Yalnız başına hastaneden çıkan Saba Tümer’in, vertigo olduğu ve boyunluk taktığı öğrenildi. Muhabirlere kahkaha dolu açıklama yapan sunucu, “Vertigo olmuşum, sürekli 360 derece dönüyorum. Ekranlara çok dönmek istiyorum, o yüzden hasta oldum herhalde” diyerek kahkaha attı.

Saba Tümer

Çok Büyük Sorumluluk

kahkahaları ile hayranlarını güldüren sunucu Saba Tümer, Yalnız başına hastaneden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorusu ile Saba Tümer, çocuk sahibi olmayı düşünmediğini belirterek, “Çok büyük sorumluluk. Belki evlat edinmeyi düşünebilirim” dedi. Anne olma konusundaki düşüncelerini muhabirlere dile getiren Saba Tümer, “Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum, çok büyük sorumluluk. Belki evlat edinmeyi düşünebilirim” ifadelerini kullandı.

Saba Tümer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler