Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz: "Birkaç Kilo Alsam İyi Olur"!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz: “Birkaç Kilo Alsam İyi Olur”!

Türk oyuncu ve model olan aynı zamanda iyi roller de yer alan Dilan Çiçek Deniz, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıdı. Dilan Çiçek Deniz Menajeri ile birlikte Etiler de bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, muhabirler sorularına karşılık “Birkaç Kilo Alsam İyi Olur” ifadesini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz’den Olay Yaratacak Cesur Paylaşım!

Dİlan Çiçek Deniz

“Kilo Verdim Ama Sağlıklıyım”

Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıdı. Dilan Çiçek Deniz Menajeri ile birlikte Etiler de bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, muhabirler sorularına karşılık “Birkaç Kilo Alsam İyi Olur” ifadesini kullandı. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Dilan Çiçek Deniz, yeni bir proje ile birlikte olduğunu ve menajeri ile onu değerlendirmek için toplantı yaptıklarını belirtti. Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde zayıflığı hakkında yapılan haberlere, “Tabii ki birkaç kilo alsam iyi olur ama ben gayet sağlıklıyım. Kendimi iyi hissediyorum” ifadesini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz: “Kilo Almak İçin Makarna Yemeye Başladım”

Dilan Çiçek Deniz Menajeri ile birlikte Etiler de bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, muhabirler sorularına karşılık “Birkaç Kilo Alsam İyi Olur” ifadesini kullandı. Dilan Çiçek Deniz, proje ile ilgili, “Şu an sürpriz projeler var. En ufak bir bilgi vermem doğru olmaz ama belli olunca söz, sizinle paylaşacağım” ifadelerini kullandı. Aşırı zayıflığıyla çok konuşulan Ünlü Oyuncu, hakkında çıkan “Kilo almak için makarna yemeye başladı” haberlerine açıklık getirdi.  Oyuncu, “Çok güldüm haberlere. Evet, alerjiler’im nedeniyle biraz kilo verdim ve şu an sağlıklıyım” şeklinde konuştu.

Dİlan Çiçek Deniz

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler