Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz’den Olay Yaratacak Cesur Paylaşım!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’den Olay Yaratacak Cesur Paylaşım!

Türk oyuncu ve model olan aynı zamanda iyi roller de yer alan Dilan Çiçek Deniz, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Dilan Çiçek Deniz bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Dilan Çiçek Deniz, bu sefer de Olay Yaratacak Cesur Paylaşım yaptı.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Oyuncunun Güzelliği Herkesi Şaşırttı!

Çukur dizisinde iki sezon boyunca canlandırdığı ‘Sena’ karakteriyle akıllara kazınan ve şu aralar yeni projeler için hazırlık yapan oyuncu  Dilan Çiçek Deniz sosyal medyayı sıklıkla kullanan ünlü isimlerden biri. Şu sıralar Instagram hesabından sık sık cesur fotoğraf paylaşan güzel oyuncu son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen. Dilan Çiçek Deniz, bu sefer de Olay Yaratacak Cesur Paylaşım yaptı göğüs dekolteli beyaz crop-top kıyafetiyle takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Dilan Çiçek Deniz’den Olay Yaratacak Cesur Paylaşım!

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, katıldığı bir etkinlikte boy gösterdiği kıyafetiyle bir paylaşım yaparak bunlara bir yenisini daha ekledi. Beyaz kıyafetiyle göğüs dekolteli bir karesini paylaşan Deniz’in fotoğrafı kısa bir süre içerisine binlerce beğeni aldı. Beyaz crop-top kıyafetiyle takipçilerinin dikkatini çekmeyi başaran Dilan Çiçek Deniz, hem negatif hemde pozitif yorumlar aldı gittikçe fiziği yerine oturan oyuncu herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Dilan Çiçek Deniz Dekolte

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler