Ana SayfaDedikoduIşın Karaca'nın Boşanma Nedeni!

İlgili Postlar

Işın Karaca’nın Boşanma Nedeni!

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşadı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri tersledi. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya döktü.

Işın Karaca; ” Dediğim Gibi Son derece normal bir boşanma”

Boşanma davasıyla alakalı iddiaları yanlış bulan Işın Karaca; “Son derece normal bir boşanma, insanlar küser insanlar boşanır” diye konuştu. Tuğrul Odabaş’ın iddiaları sorulunca Karaca, “Ne büyüsü arkadaşlar, bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Delirmiş olabilir misiniz, böyle bir şey olabilir mi?” diye eski eşinin açıklamalarını yalanladı ve “Hayat devam ediyor. Herkesin sağ duyulu olmasını istiyorum” dedi. Tuğrul Odabaş’ın, annenizi arayıp, “Beni bu adamdan boşa” dediğiniz iddialarına Karaca, “Tuğrul’a soracak sınız, bana değil. Ben neden boşandığımı biliyorum. İlişkiler bitiyor, bitti tamam işte bunu uzatmanın bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.

Işın Karaca’nın Boşanma Nedeni!

Işın Karaca, 3 yıl önce 2016 yılında evlendiği Tuğrul Odabaş’ından anlaşmalı olarak boşanmış ve çiftin birbirlerinden maddi manevi hiçbir talepleri olmamıştı. Karaca’nın boşanma sonrası “Anlaşamadık bitti işte. Bu kadar net arkadaşlar” ifadelerinden sonra Odabaş’ın “Neden boşandığımızı ben de bilmiyorum” açıklamasıyla kafa karıştırmıştı. Ancak çiftle ilgili ortaya atılan bir iddia duyanları şaşırttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler