Ana SayfaÜnlülerEbru Polat'tan Kadir İnanır İle İlgili Açıklama!

İlgili Postlar

Ebru Polat’tan Kadir İnanır İle İlgili Açıklama!

Usta oyuncu Kadir İnanır, Ebru Polat’ın iddia ettikleri olayda attığı “Kadir İnanır öz amcam olabilir” iddiasıyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Usta oyuncunun’da amca iddialarına karşılık sosyal medya hesabı açarak açıklamada bulunmuştu. Bunun üzerine ünlü şarkıcı Ebru Polat ise açıklamasıyla olayı gündeme taşıdı.

Kadir İnanır Kimdir?

Ebru Polat’ın Olay Taşıyacak İddiası!

Usta oyuncu Kadir İnanır, şarkıcı Ebru Polat‘ın kendisi hakkında ortaya attığı ‘Kadir İnanır öz amcam olabilir’ iddiasıyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Kadir İnanır’ın öz amcası olabileceğini iddia eden Ebru Polat şu iddialarda bulundu: “Babaannem eşiyle sorun yaşadığı için 3 çocuğunu yurda bırakmış. Sonra eve çıkıp durumunu düzelttiğinde çocuklarını geri almak istemiş ancak en büyük çocuğunu evlatlık vermişler. Kadir İnanır’la babam inanılmaz benziyor. Babaannem yıllarca Kadir İnanır senin amcan diye öğretti bana. Kadir İnanır’ı uzaktan gördüğümde bana çapkın değil de çok tatlı bakıyor. Adamın içine mi doğuyor bilmiyorum. 12 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bir şey söylüyorum. Amcam mı acaba diye çok merak ediyorum.”

ebru-polat

Ebru Polat Kimdir?

Ebru Polat’tan Kadir İnanır İle İlgili Açıklama!

Ebru Polat‘ın “Kadir İnanır öz amcam olabilir” sözlerinin üzerine açıklamada bulundu. İnanır, “Böyle bir şey mümkün değil. Amcası falan değilim tabi ki de Ebru Hanım saçmalamış” demişti. Geçtiğimiz günler de ise Ebru Polat, bir alışveriş merkezinde görüntülemişti. Şarkıcı, konu ile ilgili sorulan sorulara şu şekilde yanıt verdi;”Kadir Bey de böyle bir durum olmadığını söyledi zaten. Artık bu konu hakkında konuşmak doğru olmaz. Konu kapansın!” ifadelerini kullanmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler