Ana SayfaÜnlülerEdis Yeni İmajıyla Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Edis Yeni İmajıyla Sosyal Medyayı Salladı!

Son zamanları n sevilen popçusu dillerden düşmeyen Çok Çok  Yalan Dudak gibi şarkılarıyla sevenlerinde taht kuran Edis yeni imajıyla herkesi şaşırttı. İmajını sosyal medyadan paylaşan popçu gündeme oturdu.

Yeni İmajı Şok Etti!

Sosyal medyayı çok sık kullanan ve sürekli eğlenceli dakikalarını paylaşan ünlü popçu Edis yaptığı son paylaşımla takipçilerini şaşırttı. XOXO dergisine  kapak olan Edis saçlarını sarıya boyatarak imajını değiştirdi. Tarzını yenileyen Edis sosyal medyanın gündemine geldi. Kapak fotoğrafının altına şu notlar düşüldü: Konserlerde sanki insanları yakıyorum, acı duyuyorlar ama anlamıyorlar gibi geliyor… Bir yerini yaktığında birkaç saniye ne olduğunu anlamazsınız ama sonra acısı çıkar ya; karşımda yananların da bana dumanı ulaşıyor… Bu onlarla yaşadığım bir ritüel. Bu güce ulaştıktan sonra ondan geriye hiç düşmedim. Aksine, bu ateşin daha çok insanı yakması lazım. Terapi gibi bir his…”

Edis: Beynim Kaldırmadı Konservatuvarı Bıraktım!

‘Yakıştı Mı Bu Sana Şimdi’

Ünlü popçunun bu değişimini sosyal medyada paylaşması üzerine takipçileri ikiye bölündü. Edis’in paylaşımına bazı takipçileri, “Çok iyi!” yorumunu yaparken bazıları ise, “Yakıştı mı şimdi sana bu? Eski haline dön” ifadelerini kullandı. Bu yorumlardan sonra Edis’in bütün paylaşımlarını kaldırması gözlerden kaçmadı. Instagram’da 1 milyondan fazla takipçisi olan Edis yeni tarzı ilgili ve yeni tarzına yapılan yorumlarla alakalı açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler