Ana SayfaÜnlülerAman Reis Duymasın'a Sürpriz Seslendirme!

İlgili Postlar

Aman Reis Duymasın’a Sürpriz Seslendirme!

Yapımcılığını Sinehane’nin üstlendiği “Aman Reis Duymasın” filminin fragmanı büyük ilgi gördü. Önemli isimlerin eğlenceli bir yol hikayesine çıkar. Filmin fragmanı aksiyon ve eğlence dolu sahneleriyle büyük ilgi gördü.

Fragmanı Oktay Kaynarca Seslendirdi!

Filmde konuk oyuncu olarak rol alan Oktay Kaynarca filmin fragmanını seslendirmesi sevenlerini heyecanlandırdı. En çok konuşuşan sahne ise filmin eğlenceli karakteri olan ve Zafer’e hayat veren Ömer Kurt’un sahneleri oldu. Filmde Boran karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ’a Rusça bildiğini iddia ederek adeta ders veren Ömer Kurt’un diyaloğu kısa sürede fenomen oldu. Aman Reis Duymasın filmi güçlü oyuncuları arasında Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Hakan Karsak, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen, Sevil Akı, Tevfik Erman Kutlu, Ömer Kurt, Bekir Çiçekdemir, Sabahattin Yakut, Berna Üçkareler, Ezgi Esma Kürklü gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Oktay Kaynarca Tatilde Bile Rolünden Çıkamıyor!

Aman Reis Duymasın 13 Aralık’ta  Sinemaseverlerle Buluşacak

Filmin konu ise Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul’a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıttında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli’nin (Oktay Kaynarca) duymamasıdır. Aksiyon ve heyecanın yaşandığı ‘Aman Reis Duymasın’ filmi 13 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler