Ana SayfaÜnlülerMüge Boz'un Şaşırtan Hamilelik Pozu!

İlgili Postlar

Müge Boz’un Şaşırtan Hamilelik Pozu!

Güzel ve başarılı oyuncu Müge Boz geçtiğimiz Haziran ayında basketbol oyuncusu Caner Erdeniz ile dünya evine girmişti. Evliliğinin üzerinden çok geçmeden hamilelik haberini veren Müge Boz doğuma günler kala fotoğrafçı Fırat Meriç’e olay pozlar verdi.

‘Kendimi Kadınsı Hissediyorum’

“Hamilelik süreci, kadının en dişi ve en çekici olduğu dönem bence” diyen güzel oyuncu Müge Boz, hamileyken kendisini daha kadınsı hissettiğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Hayatımın en önemli dönüm noktalarından birini bu fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istedim. Konsepti ben belirledim, kıyafetleri de kendim seçtim.”

Müge Boz son hali

Cicili Bicili Kıyafetler İstemedim

‘Cicili bicili kıyafetler istemedim. Çünkü tam tersine daha dişi, daha kadınsı, daha özgüvenli, ayakları yere basan bir ruh hali içindeyim. Hamilelik süreci, kadının en dişi ve en çekici olduğu dönem bence.” diyerek açıklamalar yaptı. Bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan Müge Boz  daha önce poz verdiği bikini fotoğraflarla pusuda bekleyen art niyetli insanların hedefi haline geldiğini belirtmişti. Şimdi ise yine yeni çektirdiği ve verdiği cesur pozlarla konuşuluyor.

Müge Boz’dan Kararsız Anlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler