Ana SayfaÜnlülerMüge Boz'dan Kararsız Anlar!

İlgili Postlar

Müge Boz’dan Kararsız Anlar!

Türk oyuncu ve manken olan Müge Boz, Önceki günlerde Nişantaşı’nda basın mensuplarına görüntülenmiştir. Sorular ile birlikte bebeği için birkaç konuda kararsız anlar yaşadığını söylemiştir.

Müge Boz Kimdir?

Müge Boz ; “Çok kararsızım ama hazırlıklar başladı!”

muge-boz-bebek-partisi

Ünlü oyuncu Müge Boz, Nişantaşı’nda basın mensuplarına görüntülenmiştir. Sorular ile birlikte bebeği için Bebek partisi yapıp yapmayacağı konusunda kararsız olduğunu söyledi. Arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Müge Boz, muhabirler eşliğinde sohbet etti. Müge Boz; “Arkadaşlarımla yemeğe geldik, bol bol sebze yedim. Ekmek yemiyorum, ama meyveye dayanamıyorum” yanıtını vererek eğlenceli bir ortam yaratmıştır.

Müge Boz’dan Kararsız Anlar!

Hazırlıkların devam ettiğini söyleyen oyuncu Müge Boz, “Çocuk odasının hazırlıkları başladı, duvar kağıtlarını seçtik ve mobilyaları sipariş ettik. Bir yandan da taşınma işlerimiz var, malum çocuk olunca biraz daha geniş ev ihtiyacı oluyor” yanıtını vermiştir. Henüz bebek partisinde kararsız kalan oyuncu, “Henüz karar vermedik, 1-2 hafta içinde netleşir. Belki yapmayabiliriz, belli olmaz” demiştir. Muhabirlerin yanıtı ile bebeğinin cinsiyetini ve adını sır gibi saklayan oyuncu şu şekil yanıt vermiştir; “Önümüzdeki günlerde açıklamasını yapacağız, teşekkür ederim” diyerek  yavaşça oradan ayrıldı.

muge-boz-acıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler