Ana SayfaÜnlülerSimge'nin Plakası Herkesin Dikkatini Çekti!

İlgili Postlar

Simge’nin Plakası Herkesin Dikkatini Çekti!

Ünlü Türk şarkıcı olan Simge, geçtiğimiz günlerde yeni klibi olan “Yalnız Başına” adlı şarkısı ile klibini New York’ta çekmiştir. New York’ta çekilen klipte herkesin dikkatini çeken arabasındaki plakası oldu.

Simge Kimdir?

Simge’nin “ATATÜRK” Plakası

Yaptığı şarkıları ile kendi tarzı oluşturan, adı ve şarkıları akılda kalan, son dönemlerin en güzel ve yaratıcı isimlerinden Simge, yeni klibi için New York sokaklarında bir sahnede kullandığı arabanın plakasında Atatürk’ün yer alması da hayranlarının beğenisiyle ve şaşkınlığıyla karşılandı. Klipteki Atatürk plakasını fark eden sevenleri ve hayranlarının paylaştığı fotoğraflarla magazin dünyasına oturmuştur. Simge, klibin den güzel yanıtlar alınca YouTube trendlerde ilk 10 ‘da uzun süre yerini aldı.

Simge’nin Plakası Herkesin Dikkatini Çekti!

Ünlü Türk şarkıcı olan Simge, geçtiğimiz günlerde yeni klibi olan “Yalnız Başına” adlı şarkısı ile klibini New York’ta çekmiştir. New York’ta çekilen klipte herkesin dikkatini çeken arabasındaki plakası oldu. New York sokaklarında bir sahnede kullandığı arabanın plakasında Atatürk’ün yer alması sevenlerin ve hayranlarının beğenisiyle ve şaşkınlığıyla karşılandı. New York’ta çekilen klipteki görüntüleriyle beğeni toplayan Simge, klibi ile trend listesinde yerini aldı.

Simgenin Atatürk Plakası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler