Ana SayfaÜnlülerAlişan'dan Sinan Akçıl'a Şok Sözler

İlgili Postlar

Alişan’dan Sinan Akçıl’a Şok Sözler

Kıbrıs’taki ‘Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’deki konseri öncesi Alişan hem eşi Buse Varol hem de arkadaşı Sinan Akçıl hakkında açıklamalarda bulundu.

Sinan Akçıl’a Taş Attı!

Ailesiyle birlikte Kıbrıs’ta olan ve keyifli dakikalar yaşayan Alişan gazetecilerin sorularını yanıtlarken eşine övgüler yağdırırken Sinan Akçıl’ın şarkıcılığı hakkında yorum yaptı. Ünlü türkücü şu sözleri söyledi: Sinan Akçıl dostum olduğu için söylemiyorum, Türkiye’de ki en iyi söz yazarı ve bestecilerinden biridir” dedi. Sinan Akçıl’ın onlarca hit şarkı çıkardığını söyleyerek sözlerine devam eden Alişan, Sinan Akçıl’ın sesiyle duygulanamadığını söyledi. “Ben onun dalgasını Sinan’la da geçiyorum zaten. Ona da söylüyorum mükemmel bir sesi yok, ama sonuçta bu işi yaparken talep görüyor. Belki bizden çok konsere gidiyor” açıklamasını yaptı.

“Alişan cimri mi?” sorusuna Buse Varol’dan ilginç yanıt!

Buse Varol’un Sesi Çok Güzel!

Eşinin sesinin çok güzel olduğunu söyleyen ve ünlü şarkıcı şu sözleri sarfetti: “Buse’nin sesi şu an piyasada şarkıcılık yapan birçok ünlüden daha güzel. Artık şarkı söylemek, şarkıcı olmak çok basit. Öyle sistemler var ki, stüdyoya gelip şiir okuyan birine anında şarkı yaparım. Sesi de makineler düzeltiyor zaten. Önemli olan sonrasında talep görmek, konserlerden teklif almak. Böyle çok şarkıcı var, ama layığıyla yapan yok.”

Alişan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler