Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa Kendine Güldürecek!

İlgili Postlar

Nilay Dorsa Kendine Güldürecek!

Son dönemlerde sahnelerin aranan ismi haline gelen Nilay Dorsa çok yakında yeni bir projeyle sevenleriyle bulaşacak. Sahnede kondisyon önemli açıklamalarıyla büyük bir ses getiren başarılı şarkıcı Nilay Dorsa kendine güldürecek! İşte Nilay Dorsa’nın yeni projesi;

“Kondisyon Şart”

Müzik dünyasına “Caka” isimli şarkısıyla iddialı bir giriş yapan Nilay Dorsa, Asmalımescit gecelerinin aranan isimi haline geldi. Sahne enerjisiyle dinleyenleri kendine hayran bırakan Dorsa geçtiğimiz ay verdiği konserde kondisyonun önemine değinmişti. Sahnede kondisyonlu olmak gerektiğinin altını çizen Nilay Dorsa sağlıklı beslendiğini ve sürekli spor yaparak hayatını bir sporcu gibi idama ettiğini açıklamıştı.

Nilay Dorsa: Evime Boşuna Kira Ödüyorum!

Sahnede Mütevazı Olamıyor

Son dönemlerde açıklamalarıyla epey gündemde olan Dorsa daha önce sahnede mütevazı olamadığını açıklamıştı. ” Sahnede kimlik değiştiriyorum, ruh olarak ben gidiyorum başka biri geliyor. Sahnede havalı olmayı seviyorum, benim izleyicimde bunu seviyor, sahnede mütevazı olamıyorum” açıklamasını yapan Dorsa konserlerine ara vermeden devam ediyor.

Nilay Dorsa Kendine Güldürecek!

Gecelerin aranan ismi olan Nilay Dorsa bu kez de bir tiyatro oyununda yer alacak. Özde Yapım’ın sahneye koyduğu “Boomerang” isimli komedi oyununda Faruk K, Giray Mert Özdeneroğlu, Dilan Şahin ve Göktuğ Derici ile birlikte sahnede olmaya hazırlanan Dorsa,  oyunculuğun çok keyifli olduğunun altını çizerek tiyatronun oyuncunun er meydanı olduğunu ve yola sahneden başlayacağı için çok heyecanlı olduğunu dile getirerek ” Benim sahne aldığım her eğlence mekanında müzik yanında tiyatral yönümü de ortaya koyuyorum,  stand upda yapıyorum şarkıya göre farklı karakterlerde sergiliyorum. Komedi olması benim için büyük avantaj gülmeyi ve güldürmeyi seviyorum, oyuna bayıldım, beni tiyatro sahnesinde seyredenler çok şaşıracak ve bana çok gülecekler” açıklamasını yaptı.

Nilay Dorsa Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler