Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa: Evime Boşuna Kira Ödüyorum!

İlgili Postlar

Nilay Dorsa: Evime Boşuna Kira Ödüyorum!

Şarkıcı Nilay Dorsa “CAKA” isimli şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı ve müzik piyasasında yerini almayı başardı. Bu yazın en çok iş yapanlarından güzel şarkıcı sahnedeki rahatlığı ve seçtiği repertuvarıyla da beğeni yakalamayı başarıyor.

Nilay Dorsa Kimdir?

Kış sezonu için yurt dışından Amerika dahil olmak üzere konser teklifleri almaya başlayan Nilay Dorsa, “Bana sahnede olmak eğlenen yüzleri görmek ve alkışlar inanılmaz bir zevk veriyor. Yorgunluğumu unutturuyor, sahnede farklı bir kişiliğe bürünüyorum. Bu yaz evimde ya 4 gün ya 5 gün yattım Kıbrıs, Bodrum, Çeşme başta olmak üzere şehirden şehre geçtim, bazı sabahlar nerde uyandığımı düşündüğüm oldu. Bu yaz evime boşuna kira ödedim, çok çalışıp karşılığını görmek her şeye değer” diyor.

“Caka” şarkısıyla büyük başarı elde eden Dorsa, bu başarısını daha yukarı taşımayı istediğini ve kış sezonu için de vakit bulursa yeni şarkısını hazırlayacağını elde etti. Avşa’da sahne alan güzel şarkıcı kiraladığı yat ile güzel tatil beldesinin tadını çıkardı. Konser aralarında günü birlik keyifler yapabildiğini dile getiren güzel şarkıcı “Aslanlar gibi çalışırım da keyfimden de geri kalmam” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler