Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz:Tarkan Gözleriyle Sevişen Biri

İlgili Postlar

Cem Yılmaz:Tarkan Gözleriyle Sevişen Biri

Ünlü şovmen Cem Yılmaz dördüncü kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sahneye çıktı. Tarkan’a takıldığı sözlerle dikkat çeken şovmen kendisini izlemeye gelen Mustafa Sandal ve Zafer Algöz gibi sanatçı dostlarına da takılmadan geçemedi.

‘Merak Etmeyin Başkanım’

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Gazimağusa’daki otelde CMYLMZ-Diamond Elite Platinum Plus adlı gösterisini sergiledi. Biletlerini günler öncesinden alan izleyiciler salonu tamamıyla doldurdu. Cem Yılmaz’ı izlemeye gelenler arasında Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar da vardı. Espirileriyle salonu yıkıp geçen  Cem Yılmaz,  Başkana”Merak etmeyin başbakanım. Sizinle burada vatandaşlık konusunu konuşmayacağım” diyerek takıldı. Espirilerin ardı arkası kesilmeyerek devam eden Cem Yılmaz kendisini izleyenler arasında, “Hamile bir bayan var mı?” diye sorunca bir hayranı kendisini göstermesi üzerine ünlü komedyen ”Sanırım çocuğu burada doğurmak için buraya geldiniz” demesiyle salonun kahkaha tufanına boğulması bir oldu.

 İşte Cem Yılmaz’ın Büyük Sırrı!

Tarkan Gözleriyle Sevişen Biri

“Tarkan gözleriyle sevişen biri ama çocuğu olduktan sonra çok değişti” diyen komedyen salondaki diğer ünlü konuklara takılması sonucu salonda keyifli dakikalar yaşandı. Cem Yılmaz’ın Tarkan’ın şarkılarında yaptığı dansları taklit etmesi ve sözlerine takılması salonu kahkahaya boğduğu anlardandı.

Erol Köse açıkladı: Cem Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın Defne Samyeli mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler