Ana SayfaÜnlülerErol Köse açıkladı: Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın Defne Samyeli mi?

İlgili Postlar

Erol Köse açıkladı: Cem Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın Defne Samyeli mi?

Şarkıcı ve yorumcu Erol Köse, komedyen Cem Yılmaz’ın yakın zamanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yer alan fotoğraftaki çıplak kadın yansımasının “Defne Samyeli olabilir” söylentisi üzerine inceleme yaptı. Erol Köse’den Cem Yılmaz açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Erol Köse’den bomba iddia! İntizar ve Sinem Gedik’ten sonra Mustafa Ceceli ile Tuvana Türkay videosu mu var?

Erol Köse’den Cem Yılmaz Açıklaması

Instagram hesabında yaptığı gündemde olan bazı haberler yorumlarıyla gündeme gelen Erol Köse, Cem Yılmaz’ın yakın zamanda “Gayet çalışkanım” açıklaması ile paylaştığı fotoğrafta yer alan çıplak kadın yansımasının “Defne olabilir” dedikoduları artmaya başlayınca Cem Yılmaz’ın paylaşımı ile ilgili iki Instagram görseli ile açıklamalar yaptı?

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’a Adeta Sihirli Değnek İle Değdi!

Cem Yılmaz’ın Fotoğrafındaki Çıplak Kadın Yansıması Defne Samyeli mi?

Doktor lakaplı Erol Köse yaptığı paylaşımlar ile Cem Yılmaz’ın yaptığı paylaşımdaki kadının sevgilisi Defne Samyeli olabileceği iddialarına “Fotoğrafta kadın yansıması var, sahi o Defne’nin ten rengi değil bence” derken diğer taraftan da ayyuka çıkan bu dedikodulara cevap vermemesini de sert bir dille eleştirdi.

Erol Köse kimdir?

Erol Köse'den Cem Yılmaz Açıklaması
Erol Köse’den Cem Yılmaz Açıklaması – 1

Defne Samyeli olduğu iddiaları ayyuka çıkan Cem Yılmaz’ın paylaşımındaki fotoğrafta yer alan ve bilgisayarın üst tarafında masasının üzerinde yer alan çıplak kadın yansımasının nü bir heykel olduğunu söyledi.

https://www.instagram.com/p/BnelW5SnYOi/

Erol Köse’den Cem Yılmaz’a Eleştiri

Erol Köse yaptığı ikinci paylaşımda Cem Yılmaz‘ı sert bir dille eleştirdi ve korkaklıkla itham etti. Erol Köse eleştiri yaptığı paylaşımında “İşte işin gerçeği 2017 de attığı bu fotonun sağ üst köşeye bakalım , nü heykel var yani çıplak kadın heykeli var, onun yansıması bu, burda komık olan cmylmz ın bunun arkasında duramayıp ödlek gibi susmuş , doğruyu söylese < vay sapık > derler korkusuyla !” açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz kimdir?

Erol Köse'den Cem Yılmaz Açıklaması
Erol Köse’den Cem Yılmaz Açıklaması – 2

Defne Samyeli kimdir?

https://www.instagram.com/p/BneoR2tH0d7/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler