Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli, Cem Yılmaz'a Adeta Sihirli Değnek İle Değdi!

İlgili Postlar

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’a Adeta Sihirli Değnek İle Değdi!

Son dönemin en gözde çiftleri arasında yer alan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, sık sık gündemde yer alıyor. HT MASA ekibi son dönemin çok konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin birbirlerine çocuklarını tanıştırmasını yorumladı. İşte Detaylar…

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Aşk Tatilinden Döndü…

Ünlü çift Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, aşklarına dolu dizgin devam ediyor…

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, hafta içi sosyal medya hesabından Defne Samyeli ile birlikte ilk kez fotoğraf paylaştı. Daha sonra oğlu Kemal’i, sevgilisi Defne Samyeli ile tanıştırdı. Önceki günde Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu da Cem Yılmaz ile ilk kez bir araya geldi. Bir hafta içinde yaşanan bu gelişmelere bakarsak çiftin ilişkileri evlilik yolunda mı ilerliyor? soruları akla geliyor…

Cem Yılmaz kimdir?

Defne Samyeli kimdir?

“HT MASA” ekibinden Cem Yılmaz İle Defne Samyeli yorumu…

Esin Övet: Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin aşkı uzun soluklu olur. Cem Yılmaz değişti fark ediyorsanız. En azından daha güler yüzlü olup eski günlerine geri döndü. Ben şahsen çok mutluyum bu durumdan. Defne sihirli bir değnek değdirdi Cem’e.

İpek Durkal: İkili daha ilk günden bu yana normal bir ilişki yaşıyor. Bir ilişkide ne olması gerekirse onlar oluyor. Çok da mutlu görünüyorlar. Demek ki doğru insanı bulmakla ilgiliymiş her şey. Ve aşk için hiçbir zaman geç değilmiş. Umut oldular vallahi.

Kadir Kaymakçı: Cem Yılmaz, Defne Samyeli’ni oğlu Kemal’le tanıştırmasa ‘ciddi düşünmüyor’ mu olacaktı? Ciddi düşünmek ne demek; evlilik mi? Bir ilişkide ‘ciddi’ olmak için illa evliliği mi düşünmek gerekiyor? Cem mutlu, Defne mutlu; ciddi ciddi güzel bir aşk yaşıyorlar. İlişkilerinin illa bir yere evrilmesi gerekmiyor bence. İnsanları ciddiyete davet ediyorum; bir iki fotoğrafa bakıp ‘ilişki ciddi, şuraya evrildi, buraya çevrildi’ diye çıkarım yapmayı bıraksınlar.

Bülent İpek: Ciddi düşünmekten kasıt eğer evlilikse bu anlamda ben ikisinin de ‘ciddi’ düşünmediklerini düşünüyorum. Yani evlenecekleriyle ilgili bir duyumum veya tahminim yok. Cem Yılmaz ilişkilerinde hep ciddiydi. Yalnız bu kez daha mutlu ve daha pozitif olduğunu görüyorum. Sahne şovlarına başlayacak enenerjiyi de bu sayede bulduğuna inanıyorum. Hata yapmazsa ve pozitif enerjisini kaybetmezse 2019 iş ve aşk anlamında Cem Yılmaz’ın yılı olabilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler