Ana SayfaÜnlülerPaylaştığı Her Fotoğrafı Olay Olan Zeynep Alkan Güzelliği İle Büyüledi

İlgili Postlar

Paylaştığı Her Fotoğrafı Olay Olan Zeynep Alkan Güzelliği İle Büyüledi

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan‘ın kızı Zeynep Alkan aktif kullandığı sosyal medya hesabı Instagram‘dan yaptığı paylaşımdaki videodaki güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Zeynep Alkan güzelliği ile göz kamaştırdığı videoya takipçileri kayıtsız kalamadı. Detaylar haberimizde…

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan seksi dansıyla olay oldu!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda cüretkar fotoğraflarla magazin haberleri gündeme çok sık geldiğini bildiğmiğiz Zeynep Alkan, yaptığı son paylaşımda sosyal medya hesabında beğeni yağmuruna tutuldu. Çok sıyda yorum alan paylaştığı video ile de göz kamaştırdı.

Zeynep Alkan’ın takipçileri yaptığı yorumlarla beğenilerini dile getirdi. Hem güzelliğine hem de makyajına pek çok beğeni belirten yorum geldi. İşte o mesajlardan bazıları:

  • Zeynep Hanım çok güzelsiniz maşallah nazar değmesin.
  • Ya sana bayılıyorum 😍
  • Çokkk güzelsin ama başka göz makyajı ile daha da güzel olabilirsin.Bence sana Megan FOX yaptığı göz makyaj çokkk yakışır. Gözlerin çok güzel.
  • Kurban olurum melek kiz💓
  • Allahim artik şöyle makyaj yapmayı öğreniyim 🙏
  • Cok güzelsin maazallah nazar değmesin
  • Ohaaa çok güzel ya ba yıl dımmmm♥♥

Zeynep Alkan daha fazla dayanamadı, silikon taktırdı! İşte Zeynep Alkan’ın yeni silikonları…

Gökkuşağı Gibi Hissediyorum

Cüretkar fotoğraflar ve sansasyonel açıklamalar ile pek çok defa gündeme gelen genç ve güzel oyuncu Zeynep Alkan, yaptığı makyaj sonrasında çekip paylaştığı video ile çok kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Paylaşımında makyajı ve üzerindeki çok renkli trikoya gönderme yapmayı ihmal etmedi. Zeynep Alkan, paylaştığı video açıklamasına İngilizce olarak, “Gökkuşağı gibi hissediyorum (Feeling rainbow and guud🌈🌈)” yazdı.

Zeynep Alkan bu sefer duştayken paylaştı!

Zeynep Alkan Güzelliği ile dikkat çeken paylaşımı (Feeling rainbow and guud🌈🌈)

Zeynep Alkan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler