Ana SayfaÜnlülerCan Baydar ve Fatma Turgut'un Sürpriz Düeti!

İlgili Postlar

Can Baydar ve Fatma Turgut’un Sürpriz Düeti!

Can Baydar, Avrupa Müzik markası ile yayınlanan, sözü ve müziği kendisine ait “Yangın Yeri” isimli şarkısı için rock müziğin güçlü kadın vokallerinden Fatma Turgut ile düet bir çalışmaya imza attı.

Güçlerini Birleştirdiler!

Başarılı müzisyen Can Baydar sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Yangın Yeri’ isimli şarkısı için güçlü bir ses olan Fatma Turgut ile sürpriz projeye adım attı. Gürsel Çelik’in düzenlemesini yaptığı ve Stüdyo Daire’de kayıtları tamamlanan şarkının miksini Özgür Yurtoğlu, masteringini ise Çağlar Türkmen gerçekleştirdi. Güzel bir proje için güçlerini birleştiren ikili Yangın Yeri şarksının güçlü sözleri ve iddialı enstrümantal tavrı ile yılın en iyi düeti olmaya aday.

Can Baydar Kimdir?

Klip Çekimi İçin Kamera Karşısına Geçtiler!

Yangın Yeri adlı şarkının klibi için kamera karşısına geçen Can Baydar ve Fatma Turgut  siyah beyaz görüntülerin yanı sıra detay görüntülerin de yer aldığı klipte şarkının duygusunu izleyiciye yansıtmaya çalışıyor. Klibin yönetmenliğini Ecem Gündoğdu ve görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu üstenlendi. Can Baydar ve Fatma Turgut’un Yangın Yeri şarkısı 8 Kasım itibariyle tüm dijital platformlarda ve klibi tüm müzik kanallarında yerini aldı.

 Fatma Turgut ve Can Baydar Aşkı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler