Ana SayfaDedikoduFatma Turgut ve Can Baydar Aşkı

İlgili Postlar

Fatma Turgut ve Can Baydar Aşkı

Gece grubunun sevilen solisti Can Baydar ve Fatma Turgut arasında uzun zamandır ilişki yaşadıklarına dair iddialar vardı. Fatma Turgut ve Can Baydar aşkı çok konuşulsa da ikili bu konuda hiçbir yorum yapmamış ve sessizliklerini uzun zamandır koruyorlardı. Bugün kameralara yakalanan ikilinin fotoğrafları çekilince Fatma Turgut tepki gösterdi.

Model Grubu Bitiren Bir Aşktı

Fatma Turgut’u “Model” grubunun solisti olarak tanımıştık. Kısa sürede çok sevilen grup son dönemlerin en sevilen şarkılarına imza atmıştı. Grubun içerisinden kısa zamanda bir yakınlaşma oldu. Bas gitarist Can Temiz ile Fatma Turgut ilişkiye başlamışlardı ancak bu aşkı bir ihanet bitirdi. Can Temiz’in ihaneti üzerine, Fatma Turgut “Model”grubundan da ayrılmıştı. Hatta bu ihanet Fatma Turgu’tun Cihangir’de sinir krizi geçirerek kavga etmesine de neden olmuştu.

O Yüzüğü Bir Daha Parmağıma Takmam!

Anlaşmazlıklar Ardı Ardına Geldi

Fatma Turgut müzik hayatına tek başına devam etme kararı aldıktan bir süre sonra “Haber Global”in spor spikeri olan Onur Tuğrul’ ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini hakkında bir yorum yapmayan ikili birlikte görüntülenmekten de çekinmemişlerdi. Her hafta Asmalı Mescit’de bir gece clubünde birlikte arkadaşlarıyla eğleniyorlardı. Arkadaşları tarafından birbirine çok yakıştırılan ikilinin ilişki uzun sürmedi, ikili sürekli kavga etmeye başladı ve sonunda yaşadıkları büyük anlaşmazlıklar ilişkiye son noktasını koydu.

Fatma Turgut Kimdir?

Fatma Turgut ve Can Baydar Aşkı

Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen aşk iddiaları hakkında ikiliden hiçbir açıklama gelmemişti. Kameralara yakalanmamaya özen gösteren ikili bugün Nişantaşı’nda bir kafede kameralara yakalandılar. Aşk iddiaları sorulduğunda Can Bayraktar sessizliğini korurken, Fatma Turgut “Arkadaşlar lütfen yapmayın böyle şeyler.” yanıtını vererek görüntülenmekten rahatsız olduğunu dile getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler