Ana SayfaÜnlülerEdis, o şarkısını jet faciasında hayatını kaybeden Burcu'ya ithaf etti!

İlgili Postlar

Edis, o şarkısını jet faciasında hayatını kaybeden Burcu’ya ithaf etti!

Ünlü şarkıcı Edis, yeni albümünü bir konserle tanıttı. Dinleyicilerine büyük bir sürpriz yapan Edis’in konserinde, duygusal anlar yaşandı. İşte şarkıcı Edis’in dinleyicilerine duygusal sürprizi…

Edis, Konserde Çocuk Hayranlarının İzdihamına Uğradı!

Edis’ten duygusal sürpriz

Son dönemlerde yıldızı parlayan ünlü şarkıcı Edis, “An” ismini verdiği yeni albümünün tanıtım konseri için Zorlu PSM’deydi. Edis’in konserini dinlemeye hayranları akın etti. Şarkıları ile konuklarını coşturan Edis’in bir de sürprizi vardı.

Edis Görgülü kimdir?

Edis, Dur De şarkısını Burcu Gündoğar Urfalı’ya ithaf etti

Edis, albümünde “Dur De” isimli şarkısını seslendirecekken barkovizyondan geçtiğimiz Mart’ta yaşanan jet faciasında yaşamını yitiren Burcu Gündoğar Urfalı’nın fotoğrafı belirdi. Edis, “Dur De” isimli şarkısını Burcu Gündoğar Urfalı’ya ithaf ettiğini söyledi.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Dur De şarkısını Burcu Gündoğar Urfalı için seslendiren Edis, şarkıyı söylerken duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Bu sırada Edis’i dinlemeye gelenler arasında bulunan Burcu Gündoğar Urfalı’nın anne ve babası da gözyaşlarına hakim olamadı. Salonda, duygusal anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Edis’in, Burcu Gündoğar Urfalı ile yakın arkadaş olduğu öğrenildi.

Burcu Gündoğar Urfalı da jet kazasında can verdi

Burcu Gündoğar Urfalı, 11 Mart günü Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisi için gittikleri Dubai’den dönerken İran sınırları içinde düşen jet uçağında yaşamını yitirenler arasındaydı. Burcu Gündoğar Urfalı, iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ile yakın arkadaştı. Bu nedenle de onu en mutlu gününde, bekarlığa veda partisinde yalnız bırakmamıştı. Feci jet kazası, Burcu Gündoğar Urfalı da dahil olmak üzere uçakta bulunanlara İran topraklarının mezar olmasına neden olmuştu. Tüm Türkiye, jet kazasında yaşamını yitiren canlar için gözyaşı dökmüş, içi yanmıştı. Feci kaza, aradan aylar geçmesine rağmen hala daha hafızalardan silinmedi.

İşte Edis’in Burcu Gündoğar Urfalı’ya ithaf ettiği Dur De şarkısının sözleri

Tanrım bu nasıl bi yıkım
Üstüme kalan
Güçlü durmak ne fayda
İçim hep talan

Gitmeye kıyamazsın ya
Sabredip duramazsın ya
Ben bi sen bulamam
Hadi sen bize bir dur de

İnan burada değilim
Ölmekten beterim
Ne olur bize bir dur de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler