Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Buse Varol'a kilolarca altın takıldı! Taşımakta zorlandılar... İşte o altınların...

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol’a kilolarca altın takıldı! Taşımakta zorlandılar… İşte o altınların maddi değeri!

Ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğünün görkeminin bir nedeni de, gelin ve damada takılan altınlar oldu. Alişan ve Buse Varol, konukların taktığı kilo kilo altını taşımakta zorlandı. Peki, Buse Varol ve Alişan’a ne kadar altın takıldı? Maddi değeri ne kadar? Detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Alişan ve Buse Varol evlenir evlenmez balayına gitti!

Alişan ve Buse Varol’un düğününe ünlü akını

Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz Pazar günü lüks bir otelde gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendi.  Ünlü çiftin nikahına 900 kişi katılırken, Seda Sayan, Bülent Ersoy, Elif Karlı, Yeşim Salkım, Ece Erken, Çağla Şıkel, Yaşar İpek, Seren Serengil, İzzet Yıldızhan, Erkan Petekkaya , Serkan Şengül, menajer Özkan Doğan, Özlem Yıldız, Şafak Sezer, Sinan Akçıl ve Saruhan Hünel gibi Alişan ve Buse Varol’u yalnız bırakmadı.

Alişan kimdir?

Alişan’ın nikah şahidi Cumhurbaşkanı oldu

Düğün töreninden önce çiftin nikahı kırıldı. Alişan’ın nikah şahitliğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı. Nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı.

Buse Varol kimdir?

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikahın ardından Alişan ve Buse Varol çiftine “Allah’tan mutluluklar diliyorum. En kötü günleri bugün gibi olsun. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Benim hassas olduğum bir konu var. Çocuk konusunda bir olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Güçlü milletler, güçlü ailelerden olur. Bu milleti doğum kontrolüyle kandırdılar. Yeni nesil bunu kıracak, Türk milleti genç, dinamik yapıyla geleceğe yürüyecek. Aile cüzdanını Buse hanıma vereyim, aradığın zaman rahat bulursun.” şeklinde nasihatlerde bulundu.

Alişan ve Buse Varol’a ne kadar altın takıldı?

Nikah sonrası Alişan ve Buse Varol’un düğün töreni başladı. Konukların masalarını gezen Alişan ve Buse Varol’a neredeyse her masada altın takıldı. Bir süre sonra altınları taşımakta zorlanan Alişan ve Buse Varol’a yaklaşık üç kilo altın takıldığı, bunların maddi değerinin de 540 bin lirayı bulduğu iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler