Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci İbrahim Tatlıses'e "sakat" dedi!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci İbrahim Tatlıses’e “sakat” dedi!

“Kadın yüz vermezse Türk erkeği taciz etmez.” açıklaması ile gündem olan Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses hakkında konuşurken “sakat” ifadesini kullandı. Ekinci, bu kelimesi ile Çılgın Sedat’ı çıldırttı. İşte detaylar…

‘Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez’ diyen Tuğba Ekinci’den ilginç savunma!

Tuğba Ekinci’den taciz açıklaması

Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda taciz hakkında söyledikleri ile olay yaratmıştı. Ekinci, “Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu sözleri ile eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Tuğba Ekinci kimdir?

“Kadın yüz vermezse, erkek taciz etmez” sözlerini savundu

“Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez.” şeklindeki tepki çeken taciz açıklamasının ardından bugün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına telefon bağlantısı ile katıldı ve kendini savundu. Konu, yıllar önce İbrahim Tatlıses’in programında konuk olduğunda aralarında geçen tartışmaya geldi.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses ile yaşadığımız format gereğiydi

İbrahim Tatlıses ile yaşadığı diyaloğun format gereği olduğunu söyleyen Tuğba Ekinci’ye programın yorumcularından Ali Eyüboğlu, “Anlamadım, o videoda rol mü yapıyorsunuz?” şeklinde bir soru sordu. Ekinci, bu soruya “Hayır” diye yanıt verince Ali Eyüboğlu, “İbrahim Tatlıses sana yürüyor, sen de tipim değilsin diyorsun.” ifadesini kullandı. Tuğba Ekinci’nin Eyüboğlu’nun bu sözlerine yanıtı “Hayır yürümüyor. Orası bir şov programı” oldu.

Bir siz akıllısınız. Hepimiz gerizekalıyız

Ekinci’nin konuşmaları karşısında çok sinirlenen Ali Eyüboğlu, “Bir siz akıllısınız. Hepimiz gerizekalıyız.” dedi ve tepkisini gösterdi.

Tuğba Ekinci ve Ali Eyüboğlu arasında yaşanan gergin anlar, ekran başındaki izleyicileri şoke etti.

İbrahim Tatlıses Tuğba Ekinci’ye ne yanıt verecek?

Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses ile ilgili yaptığı açıklamalar sırasında Tatlıses için “sakat” ifadesi kullandı. Özellikle bu anlar hayretler içinde izlendi ve tepkilere neden oldu. Şimdi gözler İbrahim Tatlıses’e çevrildi. Müzik dünyasında İmparator olarak anılan İbrahim Tatlıses, hakkında açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci’nin bu sözlerine ne yanıt verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler