Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat, İbrahim Tatlıses'e 'sakat' diyen Tuğba Ekinci'ye sert çıktı: Terbiyesiz, hadsiz!

İlgili Postlar

Çılgın Sedat, İbrahim Tatlıses’e ‘sakat’ diyen Tuğba Ekinci’ye sert çıktı: Terbiyesiz, hadsiz!

İbrahim Tatlıses ile yıllar önce televizyon ekranlarında yaşadığı polemik hakkında itiraflar bulunan Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses için ‘sakat’ şeklinde bir ifade kullandı. Çılgın Sedat, Tuğba Ekinci’ye “Ne kadar terbiyesiz, hadsiz, saygısız bir insansın.” diyerek ateş püskürdü. İşte detaylar…

Tuğba Ekinci İbrahim Tatlıses’e “sakat” dedi!

Tuğba Ekinci: Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez!

Geçtiğimiz günlerde taciz konusunda verdiği bir röportajda “Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir.” şeklinde sözler sarf eden Tuğba Ekinci, bugün kendini savunmaya çalıştı.

Tuğba Ekinci kimdir?

Tuğba Ekinci’den İbrahim Tatlıses’e: Sakat

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programa katılan Tuğba Ekinci, yıllar önce İbrahim Tatlıses’in programında konuk olduğunda yaşadığı polemiği anlattı. İbrahim Tatlıses ile yıllar önceki programda format gereği tartıştığını söyleyen Tuğba Ekinci’ye, programı yorumcusu Ali Eyüboğlu “Anlamadım, o videoda rol mü yapıyorsunuz?”diye sordu. Tuğba Ekinci’nin, Eyüboğlu’nun sorusuna yanıtı “Hayır” oldu. Ali Eyüboğlu, “İbrahim Tatlıses sana yürüyor, sen de tipim değilsin diyorsun.” deyince Tuğba Ekinci “Hayır yürümüyor. Orası bir şov programı” dedi.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Bir siz akıllısınız. Hepimiz gerizekalıyız.

Ali Eyüboğlu, Tuğba Ekinci’nin sözlerinin ardından sinirlendi ve “Bir siz akıllısınız. Hepimiz gerizekalıyız.” sözleri ile tepki gösterdi.

Çılgın Sedat’tan Tuğba Ekinciye yaylım ateşi

Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalarda ‘sakat’ ifadesini kullandı. Ekinci’nin bu sözü, Çılgın Sedat’ı çileden çıkardı. Çılgın Sedat, programa telefon bağlantısı ile katıldı ve Tuğba Ekinci’ye sert sözler söyledi. Tuğba Ekinci’nin İbrahim Tatlıses için kullandığı kelimeye çok sinirlenen Çılgın Sedat, “Tuba Hanım konuşmayı bilmiyor. Ne kadar terbiyesizsin sen. Böyle aşağılık konuşmalar yapamazsın. Ne kadar saygısız, hadsiz bir insansın. Sakat kelimesini kullanamazsın. Herkesten, hepimizden özür dilemek zorundasın. Haddini bil, terbiyeni takın ve ahlaksızca konuşmalar yapma.” diye konuştu. Konuşmasında Ekinci için “Terbiyesiz, saygısız, hadsiz” şeklinde ifadeleri kullanan Çılgın Sedat, ateş püskürdü.

Sedat Kapurtu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler