Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz’dan Defne Samyeli'nin kızına büyük jest!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’nin kızına büyük jest!

Aşk haberleri ile gündemde olan Cem Yılmaz – Defne Samyeli cephesinde neler oluyor? Cem Yılmaz, Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’ya büyük bir jest yaptı. Deren Talu’ya Cem Yılmaz’dan rol. İşte detaylar…

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile ilgili sorulara neden cevap vermedi?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, son günlerde aşk haberleri ile magazin gündeminin yakın markajında. Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’ın evinde sabahlamış, haberin gündem olması ile iddiaları yalanlamıştı.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz açıklaması

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın evinde sabahladığı, hatta evden çıkarken boynunda morluk olduğu ve aşk yaşadığı haberleri hakkında yaptığı açıklamada, “Çocuk yaşta seçtiğim meslek dolayısıyla yıllardır göz önündeyim, magazin basınının merak ve ilgisini elbette anlıyorum. Ne var ki, yetişkin ve bekar bir kadın olarak hangi arkadaşımla ne şartlarda görüşüp, ne yaşadığım konusunda hiç kimseye bir açıklama yapmak, kimseden onay veya izin almak gibi bir mecburiyetim olmadığını hatırlatmak isterim. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı tenzih ederek, hepsini aramızdaki saygılı mesafeyi her zaman yaptığımız gibi sevgi ve empatiyle korumaya davet ediyorum. Hayali morluklar üzerinden senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.” demişti.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli açıklaması

Aşk iddiaları hakkında bir açıklama da Cem Yılmaz’dan gelmişti. Ünlü komedyen, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sevenlerime duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Deren Talu kimdir?

Cem Yılmaz Deren Talu’ya rol verdi

Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile aşk iddialarının ardından kızı Deren Talu’ya büyük bir jest yaptı. Arif V 216’nın ardından yeni senaryo çalışmalarına başlayan Cem Yılmaz’ın, aşk yaşadığı iddia edilen Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’ya henüz proje aşamasında olan yeni filminde rol verdiği iddia edildi. Los Angeles’taki UCI Irvine’de oyunculuk dersleri alan 21 yaşındaki Deren Talu, Cem Yılmaz’ın yeni filmi ile kariyerinin ilk oyunculuk deneyimini yaşayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler