Ana SayfaÜnlülerBeren Saat ve Kenan Doğulu Aşk Tazeledi!

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu Aşk Tazeledi!

Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen ve bu konu hakkında sessizliğini koruyan Beren Saat ve Kenan Doğulu Kasım ayının başlarında nihayet barışmıştı. Yaşadıkları gergin süreci geride bırakarak ilişkilerine yeniden bir şans verme kararı alarak açıklama yapmışlardı. Çok geçmeden birlikte Londra’ya giden Beren Saat ve Kenan Doğulu aşk tazeledi. İşte haberin detayları;

Aşka İnancı Yeniden Dirilttiler

2014 senesinde dünya evine giren Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin arasında uzun bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Bir zamanlar birbirlerine olan bakışlarındaki aşkla herkesi imrendiren çiftin Saat’in birlikte yaşadıkları evden ayrılmasından sonra boşanma haberleri beklenir olmuştu ki, Beren Saat ve Kenan Doğulu birlikteliklerine yeniden bir şans verme kararı alarak bir araya geldiklerini açıkladı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sürpriz Parti!

Kenan Doğulu’dan Samimi İtiraf

Yeniden biraya geldikten sonra bir barışma partisi vererek mutluluklarını yakın çevresiyle birlikte kutlayan çiftin barışması sevenlerinin aşka olan inancını yeniden tazeledi. Barışmadan kısa bir süre sonra birlikte Londra’ya gitmesi üzerine Kenan Doğulu‘nun Londra bir arkadaşına “Ona olan aşkım ve kaybetme korkusu. Beren ile tanıştıktan sonra bu korkuyu hiç yenemedim, yenmek de istemiyorum. Çünkü bu ilişkiyi daha güzel hale getiriyor.” itirafında bulunduğu söylendi.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Aşk Tazeledi!

Kenan Doğulu’nun yoğun konser programı, Beren Saat‘in sette sabahlamaları ve birbirleriyle gerginliklerinden birkaç aydır epey yorulan çift barışmalarının ardından hem biraz baş başa kalmak, hem de biraz tatil yapmak için Londra’ya gitmişti. Dün akşam saatlerinde Türkiye’ye dönen çift havalimanında görüntülendi. Tatille ilgili sorulan sorulara Kenan Doğulu ““Tatil güzel geçti. Biraz yorgunuz, sonra konuşalım” yanıtı verdi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Aşk Tazeledi!
Beren Saat ve Kenan Doğulu Londra’dan Döndü

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler