Ana SayfaÜnlülerBeren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sürpriz Parti!

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sürpriz Parti!

2014 senesinde nikah masasına oturan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin yaklaşık 8 aydır evliliklerinde sıkıntılar çekilmiş ve boşanacakları konuşulmuştu. Ünlü Türk oyuncu Beren Saat ile Ünlü pop sanatçı Kenan Doğulu Barıştı mı? sorusuna geçtiğimiz günlerde yanıt vermişlerdi sıcak görüntüleriyle görüntülenen Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sürpriz Parti.

Beren Saat Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sıcak Dolu Anlar!

Beren Saat;”Barışma Partisi”

Ünlü Türk oyuncu Beren Saat ile Ünlü pop sanatçı Kenan Doğulu 2014 senesinde nikah masasına oturmuştur. Çiftinin yaklaşık 8 aydır evliliklerinde sıkıntılar çekilmiş ve boşanacakları konuşulmuştu. Ünlü oyuncu Beren Saat geç geçtiğimiz haftalarda Bir gece kulübünde çekilen ve sosyal medyada gündem olan fotoğrafta Fransız DJ Maga ile beraber olduğu fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Bu iddialara karşı çıkan çift ise buluşmuşlardır müjdeli haber getiren çift Kanal D ekranlarında yayınlanan programının özel haberine göre çift aylar sonra barıştı, uzun zamandır eşiyle aynı evde yaşamayan Beren Saat, 1 hafta önce evine geri dönmüştü. Boşanacakları ve birbirlerini aldattığı yönünde çıkan haberlere sessiz kalan Beren Saat ile Kenan Doğulu, sarılmalarıyla görüntülenmişti. Görütülerin ardından geçtiğimiz günde Beren Saat parti yapacağını duyurdu. Muhabirler ile konuşan Beren Saat, ne partisi sorusunu alınca şu yanıtı verdi “Barışma Partisi” ifadesini kullandı.

Kenan Doğulu Beren Saat Barışma Partisi

Beren Saat’den Dj Maga Açıklaması Geldi

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sürpriz Parti!

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin yaklaşık 8 aydır evliliklerinde sıkıntılar çekilmiş ve boşanacakları konuşulmuştu. Ünlü Türk oyuncu Beren Saat ile Ünlü pop sanatçı Kenan Doğulu Barıştı mı? sorusuna geçtiğimiz günlerde yanıt vermişlerdi sıcak görüntüleriyle görüntülenen Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sürpriz Parti. Geçen mayısta eşine ‘Sen masumiyetini kaybettin, ben oyun arkadaşımı’ sözleriyle sitem eden Beren Saat eve döndü dedi fakat barışmasının ardından “Kenan Doğulu barışmanın şerefine” diyerek Beykoz’daki evlerinde bir davet verecek.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Barıştı Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler