Ana SayfaDedikoduSıla Gençoğlu'ndan Evlilik Açıklaması!

İlgili Postlar

Sıla Gençoğlu’ndan Evlilik Açıklaması!

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve MasterChef’in unutulmaz isimlerinden olan usta şef Hazer Amani‘nin evlenilebileceği iddia edildi. Bu söylentilere Ünlü Sanatçı Sıla Gençoğlu’ndan bir açıklama geldi. Birkaç aydan beri birlikte görünen çift’den Sıla Gençoğlu Evlilik Açıklaması ile dile getirdi.

Sıla Kimdir?

Sıla ve Hazer Amani Evleniyor mu?

Başladığı günden beri dolu dizgin bir aşk yaşayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani, aşklarını itiraf etmişti. Aşklarını göz önünde yaşamaya başlayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve sevgilisi Hazer Amani, katıldıkları davette herkesin önünde öpüşürken kameraya takılmıştı. Çiftin aşkları ciddi ilerlerken akıl da kalan soru ve herkesin merakla beklediği Sıla ve Hazer evleniyor mu? oldu. Aradığı aşkı bulan Sıla’nın, Hazer Amani sürpriz bir şekilde nikah masasına oturacağı iddia edildi. Hatta ünlü şarkıcının hamile olduğu da öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan ünlü sanatçı ödül gecesinde evlilik iddialarına, “Nasip, kısmet” ifadesini kullandı.

Hazer Amani Kimdir?

Sıla Hazer Amani Evlilik Hakkında Açıklama

Sıla Gençoğlu’ndan Evlilik Açıklaması!

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek aylarca magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile bir aracın içinde samimi bir şekilde uyurken yakalanmıştı. Olayın üzerinden aylar geçtikten sonra Sıla, Hazer Amani ile aşk yaşadığını itiraf etmişti. Sıla Gençoğlu ve sevgilisi Hazer Amani, katıldıkları davette herkesin önünde öpüşürken kameraya takılmıştı. Çiftin aşkları ciddi ilerlerken akıl da kalan soru ve herkesin merakla beklediği Sıla ve Hazer evleniyor mu? oldu. Aradığı aşkı bulan Sıla’nın, Hazer Amani sürpriz bir şekilde nikah masasına oturacağı iddia edildi. Hamile olduğu iddia edildiği bu gecede takipçileri hem pozitif hem negatif yorumlarında bulundular bu söylentilerle magazin dünyasına oturan sıla, açıklamalarla tekrar döneceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler