Ana SayfaDedikodu8 TL'lik Su Kepenk İndirtti!

İlgili Postlar

8 TL’lik Su Kepenk İndirtti!

Bir süredir iflas ettiği haberleriyle gündemde olan Şeyma Subaşı hakkında dün ilginç bir iddia yayılmaya başladı. İddialara göre Subaşı’na 8 TL’lik su kepenk indirtti! Diğer söylentiler ise Subaşı’nın kafeyi kurtaramayacağı yönünde… İşte olay hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Tabi Ki Acun Ödeyecek!

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Acun Ilıcalı’ya attığı bir mesajla gündeme gelen Şeyma Subaşı’nın mesajda Ilıcalı’dan para istemesi çok konuşulmuştu. Hakkında çıkan iddialara yanıt veren Subaşı kızının yarı yıl tatilinde kendisiyle Miami’de tatil yapacağını ve yanında Melisa olduğu için masrafları Acun Ilıcalı’nın üstleneceğini belirterek Ilıcalı ile Healthy’nin ortağı olduğunu bu nedenle iletişimlerinin devam ettiğini açıklamıştı.

Şeyma Subaşı hacizlik mi oldu?

Kafe Batarken Şeyma Subaşı Türkiye’de Miydi?

Bebek’te Healthy isimli kafenin sahibi olan Şeyma Subaşı, kafeyi Acun Ilıcalı ile evliyken açmıştı. Ardından boşandıktan sonra tüm masrafların kendisine kaldığı iddia edilen Subaşı, daha önce YouTube kanalında masrafları Ilıcalı ile ortak ödediklerini belirtmişti. Ancak görünüşe göre işler buna rağmen pek yolunda gitmedi. Kafesinin zor durumlardan geçtiği iddia edilen Subaşı’nın iki aydır Türkiye’ye sık sık gelmesi de gözlerden kaçmadı. Acaba Subaşını sonunda işletmesinin başına geçiren ödenek sorunu muydu? Bunun yanı sıra Subaşı’nın menü fiyatları da oldukça şaşırttı. Kahve fiyatları normale yakın bir şekilde seyretmesine rağmen suyun 8 TL’den başlaması çok tepki çekecek gibi dursa da, görünüşe göre Healthy’i 8 TL’lik bile kurtaramadı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

8 TL'lik Su Kepenk İndirtti!
8 TL’lik Su Kepenk İndirtti!

8 TL’lik Su Kepenk İndirtti!

İflas haberlerinin ardından bu kezde haciz haberleriyle gündeme Şeyma Subaşı YouTube kanalından bir açıklama yaptı. Her zaman hayatın tadını çıkarmaktan yana olduğunu dile getiren Subaşı, bu projeyi Acun Ilıcalı’ya sunduğunu ve başlarda her şeyin yolunda olduğunu açıkladı. Bir işletmecinin işletmesi başında olmayınca işlerin yürümediğini de dile getirerek kendini de eleştiren Subaşı, olanları bir şansızlık olarak tanımlayarak kendisinin kafede olmasının kafenin ve yanında çalışanların iş enerjisini düşürdüğünü dile getirdi. Bununla birlikte kafesinin 80  Bin TL kirası olduğunu açıklayan Subaşı hiç karı olmadığını söyleyerek “Başka projeler yapmayı düşünürken bir yandan sosyalleşme bir yandan yurt dışı derken ben Healthyish eşittir Şeyma Subaşı olarak orada kalamam.” açıklamasını yaptı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler