Ana SayfaÜnlülerEda Ece 'den Samimi Açıklamalar!

İlgili Postlar

Eda Ece ‘den Samimi Açıklamalar!

Pis Yedili dizisiyle tanıdığımız ve daha sonra Yasak Elma da güçlü karakteriyle kariyerine devam eden ünlü oyuncu Eda Ece konuk olduğu youtube programında samimi ve içten açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar…

EdA Ece:Hep Tiyatronun İçindeydim!

İlkokuldan itibaren ben tiyatronun içindeydim. Ekran önü başka bir şey. Orada çıktığında ilk başta o acemlikleri atıp, özgüvenli bir halde işimi hakkıyla yapmam beni bu günlere getirdi. Annem bizimle çok ilgili bir anneydi. Kadıncağız bizi bale, gitar, piyano her kursa getirdi. Getirmediği şey kalmamıştır. Benden geri dönüş alabildiği tek şey tiyatro oldu. Bir tek sürekliliğini sağladığım ve bırakmadığım tek şey tiyatro oldu. Küçükken çok utangaç bir çocuk değildim. O yüzden hocalarım bana bir rolü vermekten çekinmezdi. Hep başrol, hep sahne önü… Utanma, arlanma olmayan bir çocuktum. Direkt çıkıp oynuyordum. Tam tersine, yaşım büyüdükçe biraz sansürlü olmaya başladım. Yeni yeni onlardan sıyrılıyorum. İçimden ne gelirse yapıyorum artık.

Eda Ece: Arkadaşlar bana hiç acımamış

Eda Ece: Bu Huyumu Yaşlı Buluyorum

En az bilgim olan konu müziktir. Bu huyumu biraz yaşlı buluyorum. Arabada bile bir belgeseli bağlar dinlerim, her konuda bilgi almayı severim çünkü. Klasik müzik falan olunca kendimi daha dingin hissediyorum. Onun harici müzikle biraz mesafeliyim. Boş zamanlarımda seyahate gitmeyi seviyorum. Seyahate gittiğim dönemleri özlüyorum. Uçakta olmayı da çok severim, hiç korkmam.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler