Ana SayfaÜnlülerCesur Paylaşımlarıyla Gündeme Gelen Şeyma Subaşı, Amuda Kalkarak Poz Verdi!

İlgili Postlar

Cesur Paylaşımlarıyla Gündeme Gelen Şeyma Subaşı, Amuda Kalkarak Poz Verdi!

Çıkarttığı kitabı ile ve yaptığı paylaşımlarla adından sıkça bahsedilen Şeyma Subaşı paylaşımları gündeme oturdu. Son zamanlarda direk dans yapmaya başlayan ve direk üzerinde verdiği pozları Sosyal medya hesabından yayınlayan Şeyma Subaşı dikkatleri üzerine çekti.

Şeyma Subaşı: “Yine Yaptım!”Cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyen Subaşı, bu sefer de direk önünde amuda kalkarak poz verdi.

şeyma subaşı

Son zamanlarda direk dans yapmaya başlayan ve direk üzerinde verdiği pozları Sosyal medya hesabından yayınlayan Şeyma Subaşı dikkatleri üzerine çekti. Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan ve hatta geçtiğimiz günlerde bir markanın reklamında rol alan Şeyma Subaşı, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çıkarttığı kitabı ile ve yaptığı paylaşımlarla adından sıkça bahsedilen Şeyma Subaşı paylaşımları gündeme oturdu. Cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyen Subaşı, bu sefer de direk önünde amuda kalkarak poz verdi. Paylaştığı pozun Açıklamasında “Yine Yaptım” demesi olayı gündeme taşıdı.

Cesur Paylaşımlarıyla Gündeme Gelen Şeyma Subaşı, Amuda Kalkarak Poz Verdi!

şeyma subaşı

Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ve videolarla her daim gündemde kalmaya devam eden Subaşı, 3 milyon takipçisi ile attığı son direk dans antrenmanında yarı çıplak halde amuda kalktı. Bu anların fotoğrafını “Yine yaptım” notuyla paylaşan Subaşı, görenleri şaşırtmaya devam etti. Şeyma Subaşının amuda kalkıp verdiği pozlar ise kısa bir sürü beğeniye ve paylaşıma ulaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler