Ana SayfaÜnlülerMünür Yıldız’dan Yeni Single SEN DE BİZDENSİN

İlgili Postlar

Münür Yıldız’dan Yeni Single SEN DE BİZDENSİN

Ünlü sanatçı Münür Yıldız’ın yeni single’ı “Sen de Bizdensin” adlı şarkı Alla Record etiketiyle çıktı. Başarılı sanatçı Münür Yıldız, şarkının klibi için tam 16 saat boyunca dans etti. Münür Yıldız bu single için çok çabaladığını görüyoruz öte yandan takipçilerinin dikkatini çekmekteydi.

Bu Enerji İnsanı İçine Çekiyor!

Müzik dünyasına “Hoppa Ninna” single’ıyla adım atan, ardından yayınladığı slow şarkısı “Sevmedim Say” ile adını geniş kitlelere duyuran Münür Yıldız, bir sürü single’ını tamamladı. Yıldız bu kez yeni single’ı “Sen de Bizdensin” adlı şarkı Alla Record etiketiyle çıktı. Ünlü sanatçı Münür Yıldız’ın yeni single’ı için Mansur Ark imzalı “Sen de Bizdensin” şarkısını yorumladı. Müzik dünyasına hareket getirecek bir çalışmaya imza attı.

Münür Yıldız

Münür Yıldız’dan Yeni Single SEN DE BİZDENSİN

Ünlü sanatçı Münür Yıldız’ın yeni single’ı “Sen de Bizdensin” adlı şarkı Alla Record etiketiyle çıktı. Başarılı sanatçı Münür Yıldız, şarkının klibi için tam 16 saat boyunca dans etti. Münür Yıldız bu single için çok çabaladığını görüyoruz öte yandan takipçilerinin dikkatini çekmekteydi. Söz ve müziği Mansur Ark’a, aranjesi ise Caner Tepecik’e ait “Sen de Bizdensin”e şarkının enerj sini yansıtan renkli bir klip çekildi. Yönetmen koltuğunda Yusuf Can Özbilen’in oturduğu klibin çekimleri, 80 kişilik ekiple 1 günde tamamlandı. Münür Yıldız, styling’ini de üstlendiği klipte dans konusundaki tüm hünerlerini gözler önüne serdi. İstanbul Dance Factory üyelerinin de destek verdiği Münür Yıldız, Sonuçta çok memnun: “Şarkıdaki yüksek enerji insanı adeta içine çekiyor. Biz de bu enerjiye uygun bir klip çektik. Hazırlıklarımız günler sürdü ve sonuç muhteşem oldu. Çekimlerde eski bir dansçı oluşumun avantajını sonuna kadar kullandım. Hepsi çok kıymetli dostlarım olan İstanbul Dance Factory grubunun desteklerini de asla unutmayacağım. Çekimlerde yaklaşık 16 saat durmaksızın aynı enerjiyle dans edip bir rekor kırdığımızı düşünüyorum. Gösterdiğim performans konusunda asla mütevazı olmayacağım. Bu kadar uzun saatler dans edip şarkı söylemek hiç kolay değildir. Ancak sonuçtan çok memnun olduğum için bütün o yorgunluğa değdi. “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler