Ana SayfaÜnlülerSertap Erener'den Sezen Aksu İtirafı

İlgili Postlar

Sertap Erener’den Sezen Aksu İtirafı

Zorlu PSM YouTube kanalında yayın yapan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu Sertap Erener Oldu. Sertap Erener’den Sezen Aksu İtirafı geldi.

Uzur süredir YouTube’da yayın yapan ve kendi kitlesini oluşturan oyuncu İbrahim Selim’in “İbrahim Selim ile Bu Gece” isimli programı, yeni sezonda yayın hayatına Zorlu PSM YouTube kanalında devam ediyor. Selim’in bu haftaki konuğu şarkıcı Sertap Erener oldu.

İbrahim Selim Kimdir?

Sertap Erener Kimdir?

Sertap Erener İbrahim Selim’e Konuk Oldu

Zorlu PSM YouTube kanalında “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı her hafta yeni konuklarla yayın yapmaya devam ediyor. Türkiye ve gündeme dair gelişmeleri ve farklı alanlarda iş yapmış olan sanatçılar ile her hafta touché’de izleyiciyle buluşan Selim’in bu hafta seyircisiyle buluşturduğu konuk Sertap Erener oldu. Eğlencenin bir an olsun bitmediği gecede Sertap Erener samimi itiraflarda bulundu. Erener seslendirdiği şarkılarla da keyifli anlar yaşattı.

Sertap Erener’den Sezen Aksu İtirafı

Programının ilerleyen saatlerinde çok sevilen şarkılarından birisi olan Lal’i seslendiren Erener program boyunca izleyicilerden büyük ilgi gördü. Sertap Erener ayrıca hayalini kurduğu ve hayata geçirdiği “Sertab’ın Müzikali”nin kendisi için öneminin de altını çizdi.

Erener birde çok sevdiği şarkıcı Sezen Aksu’ya olan hayranlığından bahsetti. Aksu’ya olan hayranlığını ““Sezen Aksu’nun Gülümse şarkısını ben söylemek isterdim” diyerek belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler