Ana SayfaÜnlülerMüge Boz Yeni Doğan Bebeği ile Aile Pozu!

İlgili Postlar

Müge Boz Yeni Doğan Bebeği ile Aile Pozu!

Güzel ve başarılı oyuncu Müge Boz geçtiğimiz Haziran ayında basketbol oyuncusu Caner Erdeniz ile dünya evine girmişti. Evliliğinin üzerinden çok geçmeden hamilelik haberini veren Müge Boz doğuma günler kala fotoğrafçı Fırat Meriç’e olay pozlar vermişti. Hamilelik pozları nedeniyle çok konuşulan Müge Boz, anne olmanın ardından bebeği ve eşi Caner Erdeniz ile ilk fotoğrafını paylaştı.

Müge Boz son hali

Müge Boz Kimdir?

Bebeğiyle İlk Fotoğrafını Paylaştı

“Hamilelik süreci, kadının en dişi ve en çekici olduğu dönem bence” diyen güzel oyuncu Müge Boz, hamileyken kendisini daha kadınsı hissettiğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Hayatımın en önemli dönüm noktalarından birini bu fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istedim. Konsepti ben belirledim, kıyafetleri de kendim seçtim.” diyen Müge Boz pozları nedeniyle çok konuşulan Müge Boz, anne olmanın ardından bebeği ve eşi Caner Erdeniz ile ilk fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya üzerinden hastane odasında ailece çektirdikleri fotoğrafı şu notla paylaştı: “İşte Vina’mız da aramıza katılınca… Daha parlak, daha ışıklı oldu ailemiz! İyi ki anne-baba olarak bizi seçtin, aramıza katıldın bir tanem.”

Müge Boz’dan Kararsız Anlar!

Müge Boz Yeni Doğan Bebeği ile Aile Pozu!

Müge Boz Yeni Doğan Bebeği ile Aile Pozu!

Geçtiğimiz Haziran ayında basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz ile hayatını birleştirmesinin ardından kısa bir süre geçmişken hamileliğini açıklayan Müge Boz, geçtiğimiz günlerde anne olmanın heyecanını yaşadı. Önceki gün ilk bebeğini kucağına alan Boz, ailece çektirdikleri ilk pozu takipçileriyle paylaştı, yorum ve beğeni yağdı. Hamilelik pozları nedeniyle çok konuşulan Müge Boz, anne olmanın ardından bebeği ve eşi Caner Erdeniz ile ilk fotoğrafını paylaştı ve altına şu notlardan birini düştü;”Yeni hayatımız çok güzel, mutluluk ve sağlıkla dolu olsun canım ailem. Bu süreçte yanımızda olan, tüm ailemize ve arkadaşlarımıza, doktorumuza ve hemşirelere sonsuz teşekkürler.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler