Ana SayfaDedikoduYağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç'un İhanetini Kaldıramadı!

İlgili Postlar

Yağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç’un İhanetini Kaldıramadı!

Türk oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile oyuncu ve müzisyen olan Oğuzhan Koç’la ciddi bir birliktelik içerisindelerdi. Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç, 3,5 yıllık ilişkilerine son vermenin ardından uzun süre boyunca objektiflere yakalanmadılar. 3,5 yıllık ilişkilerine son vermenin ardından Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile samimi bir hale görüntülenince olanlar oldu. Bu olayın üstüne Yağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç’un İhanetini Kaldıramadı!

Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

Oğuzhan Koç Kimdir?

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir Aşk mı Yaşıyor?

Hafızasını Sildirecek!

Yağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç'un İhanetini Kaldıramadı!

Yağmur Tanrısevsin, 3,5 yıllık ilişkilerine son vermenin ardından ihaneti kaldıramadı hafızasını sildirme kararı aldı. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in samimi halleri Yağmur Tanrısevsin’i çıldırttı. Bu iddialar sonrası yakın arkadaşı Demet Özdemir’i sosyal medyadan takipten çıkaran Yağmur Tanrısevsin’in şimdilerde kendisini eve kapattığı öne sürüldü. Bunun ardından Yağmur Tanrısevsin, TMS tedavisi ile kötü anılarını silinecek söylentisi çıktı. Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programının haberine göre, Oğuzhan Koç’u unutmak ve kötü olayları hatırlamamak için radikal bir karar aldığı açıklandı.

Demet Özdemir Kimdir?

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsinden Ayrılık Açıklaması! 

Yağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç’un İhanetini Kaldıramadı!

Türk oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile oyuncu ve müzisyen olan Oğuzhan Koç’la ciddi bir birliktelik içerisindelerdi. Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç, 3,5 yıllık ilişkilerine son vermenin ardından uzun süre boyunca objektiflere yakalanmadılar. 3,5 yıllık ilişkilerine son vermenin ardından Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile samimi bir hale görüntülenince olanlar oldu. Bu olayın üstüne Yağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç’un İhanetini Kaldıramadı, Bunun ardından Yağmur Tanrısevsin, TMS tedavisi ile kötü anılarını silinecek söylentisi çıktı. Hafıza sildirme yöntemi, daha önce şarkıcı Ebru Polat ve oyuncu Merve Boluğur ile de gündeme gelmişti. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç yakınlaşması  mekanlarda çekildi. İddialara göre, Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, Emirgan’da bir mekanda samimi şekilde eğlendi. Onlara eşlik eden Rutkay Öziş’de bu olaylara tanık oldu. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, ayrı ayrı araçlarla mekandan çıkması objektiflere yansıdı. Demet Özdemir, yolda taksiden inip Oğuzhan Koç’un aracına bindi. İkili beraber Beykoz’daki Acarkent Sitesi’ne giriş yaptı. Bu olaylar sonrası kimseden açıklama gelmedi olayın en üst gündeme oturması takipçilerini ve sevenlerini bir hayli etkiledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler