Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'den aşk dolu paylaşım!

İlgili Postlar

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’den aşk dolu paylaşım!

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli ile sosyal medyadan aşk dolu paylaşım yaptılar. Bu pozu paylaşan çift hesaplarından “Bir Tek Dileğim Var” ifadesiyle paylaşmış dır.

İdo Tatlıses Kimdir?

İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli

İdo Tatlıses: “Bizler Cahil Değiliz”

İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli ile sosyal medyadan aşk dolu paylaşım yaptılar. Geçtiğimiz günlerde çiftin paylaştıkları aşk pozlarındaki detay takipçilerinin gözlerden kaçmamıştı. Yaptıkları samimi fotoğraflara ağır eleştiriler alan çift’den açıklama geldi. İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde, “Lütfen, böyle bir şey nasıl olabilir? Biz daha henüz sevgiliyiz. Bizim ailelerimiz var. Yani bu tarz haberleri yaparken lütfen biraz düşünelim. Bizler cahil insanlar değiliz. Böyle bir durumun olması söz konusu dahi değil” diyerek eleştiri yapanları kınadı.

İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’den aşk dolu paylaşım!

İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli ile sosyal medyadan aşk dolu paylaşım yaptılar. Bu pozu paylaşan çift hesaplarından “Bir Tek Dileğim Var” ifadesiyle paylaşmış dır. uzun süredir model Yasemin Şefkatli ile aşk yaşayan İdo Tatlıses sosyal medyadan aşk dolu pozlar ile ger dönmüştü. Kısa bir ayrılık sonrası buzları eriten İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz aylarda barışmıştı. Bunun anısına mutlu anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Barışan Çiftlerden Yasemin Şefkatli, sevgilisi ile pozunu sosyal medya hesabından, “Bir tek dileğim var” notuyla yayınladı. İdo Tatlıses ise aynı pozu, “Mutlu ol yeter” notuyla takipçileriyle paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler