Ana SayfaÜnlülerMine Tugay'ın Çok Konuşulan İddialı Resmi!

İlgili Postlar

Mine Tugay’ın Çok Konuşulan İddialı Resmi!

Türk oyuncu olan aynı zamanda iyi roller de yer alan Mine Tugay, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Mine Tugay bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Mine Tugay, bu sefer de Olay Yaratacak Cesur Paylaşım yaptı.

Mine Tugay Kimdir?

Oyuncunun Güzelliği Herkesi Şaşırttı!

Mine Tugay, sosyal medya üzerinden güzelliğini gösterecek pozlar vermeye devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni güzel pencere kenarındaki iddialı pozu sosyal medyayı kasıp kavurdu. Mine Tugay’ın, bu iddialı pencere pozu çok sayıda paylaşıp beğenildi. Mine Tugay sosyal medyada sürekli paylaşımlar yapmıştı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Tugay’ın paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi beğeni ve yorum görmüştü.

Mine Tugay

Mine Tugay’ın Çok Konuşulan İddialı Resmi!

Türk oyuncu olan aynı zamanda iyi roller de yer alan Mine Tugay, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Mine Tugay bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yeni güzel pencere kenarındaki iddialı pozu sosyal medyayı kasıp kavurdu. İddialı pencere pozu çok sayıda paylaşıp beğenildi.

Mine Tugay

Rakamlarla İlgilenmiyorum

Mine Tugay geçtiğimiz haftalarda muhabirlerin, “Sizin yaş almakla aranız nasıl?” sorusuna şu şekilde yanıtlamıştı;”Benim yaş almakla aram çok iyi ve aslında rakamlarla ilgilenmiyorum” yanıtını vermişti.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler