Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı, “Yuva mı yıktın?” Sorusuna Şaşırtan Cevap

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı, “Yuva mı yıktın?” Sorusuna Şaşırtan Cevap

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Şeyma Subaşı, Magazin Gündemi programının konuğuydu. Merak edilen tüm soruları açık yüreklilikle cevaplayan Subaşı, yıllardır gündemden düşmeyen “Yuva mı yıktı” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

“Sürekli ben konuşuyorum ve ben konuşuluyorum”

Subaşı, “Burada en büyük haksızlığa uğrayan benim aslında. Yaralıyım konuşmamalıyım aslında. Sürekli ben konuşuyorum ve ben konuşuluyorum.”  Dedi. İlkay Yürekli yıllar önce Acun Ilıcalının yaptığı itirafı hatırlattı ve “Acun Ilıcalı birkaç yerde, tanıştığınız dönemde çok genç olduğunu ve eğer işin bir kabahatlisi varsa onun kendisi olduğunu açık yüreklilikle dile getirdi” dedi.  Şeyma Subaşı, Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı evliliğinin bitmesi için büyü yaptığı iddiasına büyü konusuna hiçbir şekilde inanmadığını söylerken “Ben değil ama başka birileri yaptı, mesajda gördüm okudum” cümlesiyle kafaları karıştırdı.

“Çok sağlam bir yuva ya o”

Programda “Şeyma-Acun ilişkisi başladığında evlilik bitmiş miydi?” sorusuna karşılık “Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz arkadaşlar. Geçin ne olursun. Çok sağlam bir yuva ya o” diyerek cevap verdi. Sunucunun “Seninkini birisi yıktı mı?” sorusuna da “ Hayır kimse yıkamaz” yanıtını vererek evliliğinin bitmesinde üçüncü kişi olmadığını vurguladı. Subaşı’nın bu yanıtlarına sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Kısa sürede gündem olan Subaşı, Instagram kullanıcıları tarafından “Bunlardan her şey beklenir, hala konuşacak yüzü var” şeklinde yorumlar aldı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir?

Zeynep Yılmaz Kimdir?

Merak edilen tüm soruları açık yüreklilikle cevaplayan Subaşı, yıllardır gündemden düşmeyen “Yuva mı yıktı” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
Merak edilen tüm soruları açık yüreklilikle cevaplayan Subaşı, yıllardır gündemden düşmeyen “Yuva mı yıktı” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler