Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'in Erhan Çelik İle Olan Hakaret Davası Sonuçlandı..

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in Erhan Çelik İle Olan Hakaret Davası Sonuçlandı..

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in, eşi tarafından katledilen Emine Bulut cinayeti hakkında sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda eski eşi Erhan Çelik’e hakaret ettiği öne sürülerek yargılandığı dava bugün sonuçlandı. Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen Koronavirüs Önlemi Aldı..Duruşmasına Katılmadı..

Gülben Ergen’in Erhan Çelik İle Olan Hakaret Davası Sonuçlandı..

Eşi tarafından katledilen Emine Bulut katliamıyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda eski eşi olan Erhan Çelik’e hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı Gülben Ergen, dava sonucunda bugün beraat etti. İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmaya, sanık Gülben Ergen ve tarafların avukatları katılırken ünlü sunucu Erhan Çelik katılmadı.

Erhan Çelik Kimdir?

gülben ergen erhan çelik ile ilgili görsel sonucu

Gülben Ergen kimdir?

Mahkeme Gülben Ergin İfadelerinin Bir Suç Kastı Olarak Değerlendirilemeyeceği Vurgulandı!

Mahkemenin kararında, ceza hukukunda suç ve ceza içeren hükümlerin uygulanmasında kıyas yapılamayacağı, sanığın kadın cinayetini işleyen erkekle ilgili güncel yorumlarında namus diyerek kadın öldürme olgusuna karşı vicdani karşı koyma ifadelerini dile getirdiği belirtildi. Sanığın katılanın adını açıkça zikretmediği, “namus” diyerek cinayet işleyenleri açıkça hedef aldığı aktarılan kararda, sanık Ergen’in, kendisinin de şiddete maruz kaldığına ilişkin ifadelere yer vermesinin salt katılanı küçük düşürmeye yönelik bir suç kastı olarak değerlendirilemeyeceği vurgulandı.

Mahkeme, sanığın katılana zarar verme, hukuka aykırılık suç kastı bilinci içerisinde hakaret etmediği, kendisinin mağduriyetini dile getirmesinde de bir hukuksuzluk bulunmadığı, yorum yapanların meseleyi farklı boyuta taşımalarında da sanığın sorumlu tutulamayacağı gerekçesiyle Gülben Ergen’in beraatine karar verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler