Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Koronavirüs Önlemi Aldı..Duruşmasına Katılmadı..

İlgili Postlar

Gülben Ergen Koronavirüs Önlemi Aldı..Duruşmasına Katılmadı..

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in 2 yıl 8 ay süresinde hapis talebiyle İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davası dün Çağlayan Adliyesi’nde yapılmıştı. Fakat Gülben Ergen, duruşmaya katılamadı. Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen Yıldız Tilbe’yi Tebrik Etti

Gülben Ergen Koronavirüs Önlemi Aldı..Duruşmasına Katılmadı..

İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davasına Ünlü şarkıcı Gülben Ergen koronavirüs salgını nedeniyle katılamadığını belirtti. Gülben Ergen’in avukatının katıldığı duruşma, geçersiz bir mazeretle gelmemesi durumunda polis zoruyla getirilmesine karar verilerek haftaya aynı güne ertelendi.

Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen ile ilgili görsel sonucu

Gülben Ergen Avukat: “Gülben Hanım Koronavirüs Tehlikesi Sebebiyle Uçağından İnemedi ve İstanbul’a Gelemedi”

Görülen dava duruşmasında, müşteki Erhan Çelik’in avukatı Ahmet Avşar ile Gülben Ergen’in avukatı Emek Emre hazır bulundu.

Gülben Ergen’in Avukatı Emek Emre duruşmada söz alarak, “İddianame konusu tek bir paylaşımdır. ‘Bu ifadesi namus adı altında kadına el kaldıran genele söylenen bir ifadedir. Kesinlikle ve kesinlikle Erhan Çelik’in şahsına yönelik söylenmemiştir. Gülben Ergen dün Ankara seyahati dönüşü koronavirüs tehlikesi sebebiyle uçağından inememiş ve İstanbul’a gelememiştir. Gülben Ergen de esasen yargıcın huzurunda beyanda bulunmak istemiştir. Bir sonraki celse hazır olacaktır” şeklinde ifade verdi.

Gülben Ergen ile ilgili görsel sonucu

Erhan Çelik’in Avukatı: “Gülben Ergen Hakkında Zorla Getirme Kararı Verilmesini Talep Ederiz”

Erhan Çelik’in avukatı Ahmet Avşar ise şarkıcı Gülben Ergen’den şikayetçi olduklarını belirterek; v“Sanık açıklamalarında müvekkilimi kast ederek suçlamalarda bulunmuştur. Sanık ‘başından geçen bir olayı kendisini sevenlerle paylaşmak ihtiyacı hissettiğini’ açıkça ifade ederek suçu ikrar etmiştir. Sanık Gülben Ergen hakkında zorla getirme kararı verilmesini talep ederiz”şeklinde ifade etti.

Erhan Çelik Kimdir?

gülben ergen erhan çelik ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler