Ana SayfaÜnlülerHıncal Uluç: "Ece Erken'in Yaptığı Zina ve..."

İlgili Postlar

Hıncal Uluç: “Ece Erken’in Yaptığı Zina ve…”

Ece Erken evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisinin ortaya çıktığı günden beri magazin gündeminden düşmüyor. Birçok tepkiye maruz kalan Ece Erken’e bir tepki de gazeteci Hıncal Uluç’tan geldi. Hıncal Uluş konuyla alakalı hangi yorumu yaptı? Detaylar haberimizde…

Ece Erken, Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İle Aşk Yaşadığını İtiraf Etti..

Hıncal Uluç: “Ece Erken’in Yaptığı Zina ve…”

Ece Erken’in “yasak aşk” olarak gündemde anılan ilişkisi tepki almaya devam ediyor. Olay ilişkiye bir yorum da gazeteci Hıncal Uluç’tan geldi. Sabah Gazetesi’ndeki yazısında Ece Erken’in yeni ilişkisine değinen Uluç, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e seslendi. Hıncal Uluç, “Ece Erken, Beyaz TV kanalındaki kendi sunduğu programda ‘Evli ve iki çocuklu bir zengin adamla’ birlikte yaşadığını açıklamış. Oysa, yaptığının adı hem yasalarımızda, hem inançlarımızda (İslam, Müslüman, Yahudi olun fark etmez, hepsinde) zina ve suç. Suçu teşvik etmek ise Türk Ceza Kanunu’nda bile suç. O zaman Sayın Şahin, Ece Erken’in yaptığı iş, bana tarifini hala yollamadığınız sizin manevi değerlerinize uygun mu düşüyor?” yazısı birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından destek gördü.

Ne Olmuştu?

Söylemezsem Olmaz programında yaptığı keskin yorumlar ile sık sık gündeme gelen Ece Erken, bu sefer evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Ece Erken, ilişkisinin ortaya çıkmasından bu zamana kadar oldukça tepki aldı. Ece Erken’e tepki gösteren ünlüler arasında Söylemezsem Olmaz programında keskin yorum yaptığı birkaç isimde yer alıyordu.

Yasak Aşk Yaşayan Ece Erken’le Reynmen Büyük Bir Kavgaya Tutuştu!

Yaşadığı ilişkinin ‘yasak aşk’ olmadığını belirten Ece Erken canlı yayında aşkının gizli olmadığını, herkes tarafından bilindiğini ve boşanmalarının Ece Erken ile alakası olmadığını açıkladı. 9 ay önce boşanma kararı aldıklarını ileten Ece Erken, dava süreci 10 yılda sürebilir davanın sonuçlanmasını beklemeye gerek olmadığı yönündeki açıklamaları herkes tarafından tepki gördü.

Ece Erken Kimdir?

Hıncal Uluç: "Ece Erken'in Yaptığı Zina ve..."

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler