Ana SayfaDedikoduYasak Aşk Yaşayan Ece Erken'le Reynmen Büyük Bir Kavgaya Tutuştu!

İlgili Postlar

Yasak Aşk Yaşayan Ece Erken’le Reynmen Büyük Bir Kavgaya Tutuştu!

Son günlerde yaşadığı yasak aşka gündemden düşmeyen Ece Erken kendini savunmaya tam gaz devam ediyor. Beyaz Tv’de bir magazin programı sunan ve geçmişte söylediği sözler şimdilerde yüzüne vurulan Ece Erken kendisine gelen tepkiler karşısında sakin kalmadı. Geçtiğimiz dönemlerde Reynmen’i “Evli bir adamla mı birlikte oldum” sözleriyle eleştiren Erken’e Reynmen’den de yanıt gecikmedi. Yasak aşk yaşayan Ece Erken’le Reynmen büyük bir kavgaya tutuştu!

Sevgililer Günü Hediyesi Sevgilisinin Boşanması Oldu!

Yaklaşık bir senedir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yasak bir aşk yaşadığı öğrenilen Ece Erken’in sevgililer günü hediyesi erkek arkadaşının boşanma davası açması oldu. Eşiyle 15 senedir evli olan ve evliliklerinden iki çocuk babası olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun karısı ise bu yasak aştan yaklaşık üç ay önce haberdar olmuş. Bunun üzerine boşanma kararı aldığı iddialarına karşılık Şafak Mahmutyazıcıoğlu boşanmanın Ece Erken yüzünden olmadığını dile getiren açıklamalar yaptı.

Ece Erken’in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan Bomba Açıklama..

Yasak Aşk Yok Dedi!

Evli bir adamla bir senedir birlikte olan ve daha önce Reynmen’le girdiği tartışmada “Evli bir adamla mı birlikte oldum” sözleriyle bu durumun yanlışlığını vurgulayan Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kızıyla bile tanıştırdığını açıklayarak yasak aşk olmadığını savundu. Hiç bir zaman açıklanamayacak bir şey yapmadığını dile getiren Erken, ilişkisini daha önce canlı yayında dile getirdiğini hatta sevgilisini ailesi dahil olmak üzere tüm arkadaşlarıyla tanıştırdığını altını çizerek “Ortada ne gizli, ne de yasak bir aşk” yok dedi. Daha önce yasak aşkları sivri dille eleştiren Ece Erken’in iş kendisine gelince kendisiyle çelişmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ece Erken Kimdir?

Yasak Aşk Yaşayan Ece Erken’le Reynmen Büyük Bir Kavgaya Tutuştu!

Geçtiğimiz sene Ece Erken’le tartışmaya giren Reynmen yasak aşk yaşayan sunucuyu “, “Birisi bana canlı yayına bağlanmak için para teklif eden sözde bir ilahiyatçı, diğerleri ise geçmişleri pek de temiz olmayan iki sözde insan… Dinime küfür eden müslüman olsa… Çok sevdiğim bir söz vardır ilk taşı günahsız olanınız atsın” sözleriyle eleştirdi. Reynmen’in açıklaması karşısında sessiz kalamayan Ece Erken’de sosyal medya hesabından “Bir tarafta cinsel organını dünya ile paylaşan cinsiyetinin ne olduğunu bilmediğim biri ne gay, ne erkek, ne de başka bir şey, adlandıramıyorum… Bir tarafta tapeleri olan bir kadın… Bir tarafta her paylaşımında ana avrat düz giden, dinle dalga geçen geçmişi şimdiden karışık biri… Bir tarafta bir oyuncuyla dmden yazışıp o gece evine gidip beraber olan ertesi gün magazini arayıp çocuğun fotoğraflarını veren gencecik bir kız… Bana laf söyleyenlere bakıyorum en iyi bakmayım. Allah düşmanın namuslu, şereflisini versin” açıklamasını yaptı.

Reynmen Kimdir?

Ece Erke'den Olay Yaratan Sözler
Ece Erke’den Olay Yaratan Sözler

Bu sözlerinde Kerimcan Durmaz dahil gündemde olan pek çok ismi de işin içine karıştıran Ece Erken’in kendini savunurken kullandığı sözler başına çok dert açacak gibi duruyor…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler