Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli Karları Eritti

İlgili Postlar

Defne Samyeli Karları Eritti

Defne Samyeli, Palandöken’de objektif karşısına geçti. Karlar üstünde mayoyla poz veren Samyeli, sosyal medya hakkında konuştu.

Sosyal Medyayı önemsiyorum

Cem Yılmaz ile ilişkisini noktaladıktan sonra basında ihanet iddialarının ardından konduramamışım açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Samyeli, Alem dergisinin yeni sayısı için Palandöken’de poz verdi. Karlar üstünde mayoyla kamera karşısına geçen Samyeli sosyal medya hakkında konuşarak sosyal medyayı önemsediğini söyledi.

Sosyal medya odaklı yaşam, bir illüzyona sürükleyebiliyor insanı

Samyeli yaptığı açıklamalarda sosyal medyayı önemsediğini söylerken aynı zamanda “Ama çok profesyonel idare edemiyorum galiba. Ben bazen aktif, bazen pasifim. Eskiden sahne ve ekran işlerinin geri bildirim mekanizmaları arasında sosyal medya etkileşimi yoktu.” açıklamalarını yaptı. Samyeli, “Bu geri bildirimin dili genelde biraz hoyrat ve incitici. İstediğim iletişimi kurup, nasıl yorumlandığına çok bakmamaya çalışıyorum. Sosyal medya odaklı yaşam, bir illüzyona sürükleyebiliyor insanı. Derinlikli bir yer değil zaten doğası gereği, fotoğraf dediğin ne kadar içeriyi anlatabilir?” dedi.

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli, Palandöken’de objektif karşısına geçti
Defne Samyeli, Palandöken’de objektif karşısına geçti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler