Ana SayfaÜnlülerUzun bir aradan sonra ekranlara dönen Arda Kural'ın yeni projesi

İlgili Postlar

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Arda Kural’ın yeni projesi

TRT 1’de yayımlanan Tutunamayanlar dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Arda Kural, hayli değişmiş. Saçlarını uzatan Arda Kural eskiden Leonardo Dicaprio’ya benzetilirdi. Şimdiki hali ise hayli farklı.

7 Yılın ardından izleyici karşısına geçecek

Bir dönemin akıllara kazınan oyuncusu Arda Kural, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle belli bir dönem setlerden uzak kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yönetmeni Osman Nail Doğan ile bir araya geldi. Sevilen oyuncu Arda Kural ile ilgili bombayı sosyal medya hesabından duyuran Osman Nail Doğan, Kural’ın setlere döndüğünü belirtti. Eskinden yerli Leonardo Dicaprio olarak anılan oyuncu 7 senenin ardından izleyici karşısına geçecek.

O eski halinden eser yok

39 yaşındaki oyuncu Arda Kural’ın eski halinden eser yok. Leonardo Dicaprio olarak ünlendiği döneme damgasını vuran oyuncu genç kızların gözdesi halindeydi. Şu an ise yaşının getirmiş olduğu yıpranmışlık yüzüne yansımış. TV100 kanalına verdiği röportajda psikonevroz rahatıszlığı yaşadığı dönemi ilk kez anlattı. “Oyunculuk çok kolay görünen bir şey gibi ama değil. Psikolojik olarak insanı çok etkileyen, yönlendiren taşıyan bir meslek. Ya ‘çok iyi yalancıyım’ demem gerekiyor oyuncu olmam için ya da ‘çok gerçekçi biriyim’ demem gerekiyor. İkisi arasında kalınca bocalamaya düştüm, gerçek ve sahte arasında” ifadelerini kullandı.

Arda Kural Kimdir?

Saçlarını uzatan Arda Kural eskiden Leonardo Dicaprio'ya benzetilirdi. Şimdiki hali ise hayli farklı.
Saçlarını uzatan Arda Kural eskiden Leonardo Dicaprio’ya benzetilirdi. Şimdiki hali ise hayli farklı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler