Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Yeni İmajıyla “Aleyna Baba”

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Yeni İmajıyla “Aleyna Baba”

Yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazirlanan Aleyna Tilki, klip çekimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ekibimi kendimden hiç ayırmam

Genç şarkıcı yeni şarkısını çıkartmak için gün sayıyor. Tilki yeni klibi için kılıktan kılığa girdi. Aleyna Tilkinin yeni imajı Aleyna Baba takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu ve beğenilmedi. “Yaşından daha büyük gösteriyorsun” yorumları aldı. Sette yemeğini yerken görüntülenen Tilki, tavırlarıyla kendisine verdiği “Aleyna Baba” lakabıyla ilgili konuştu. “Ekibimi kendimden hiç ayırmam ya ben de sette yerim ya da kendim nereden yiyorsam oradan onlara da söylerim. Aleyna Baba’ya bu yakışır. Ispanak yedim çok şükür.”

Üç farklı Aleyna

Son dönemin favori genç şarkıcısı Aleyna Tilki yeni klibi ve imajını takipçilerine “ Yarından sonra sizlerle! Klipte birkaç tane Aleyna tarzı göreceğiz. Bunlardan biri ALEYNA BABA Sadece bir imaj çalışması değil gerçek bi baba ruhuyla, kuliste de öyleyiz. Diğer göreceğiniz Aleynalar da benim gerçekliklerim. Üç tane farklı Aleyna ,üçü de gerçekte de karakterime uygun imajlar.” Sözleriyle açıkladı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki, klip çekimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Aleyna Tilki, klip çekimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler