Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya sokakta yürüyemez hale geldi

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya sokakta yürüyemez hale geldi

Son günlerde Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Serenay Sarıkaya gösterilen ilgiden sokakta yürüyemez oldu.  Sevilen oyuncu, bu durum için yoğun önlemler almış olsada kameralara yakalanmaktan kaçamadı.

Serenay Sarıkaya’nın önlemleri pek işe yaramıyor

Son dönemin bomba çifti olarak magazin gündemine düşen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisinin sevgili oldukları öğrenildikten sonra Serenay Sarıkaya sokakta yürüyemez oldu. Kendince bazı önlemler alan Sarıkaya, alışveriş merkezleri, meşhur kafe ve restoranlardan uzak duruyor. İş görüşmesi yaptığı mekanların arka kapılarından giriş çıkış yapıyor ve aracının kapıya sıfır gelmesini istiyor.

“Boşuna beklemeyin çekemeyeceksiniz”

Geçtiğimiz günlerde Caddebostan’da görüntülenen Sarıkaya setlere özel kalıcı makyaj yapan bir mağazada 3 saat kaldıktan sonra kapıya çıktı. Magazin basını tarafından fotoğraflandığını görünce soka giren Sarıkaya hızlı adımlarla kuaföre geri döndü. Bir saat boyunca mekandan ayrılmadı. Alice müzikalinden ekip arkadaşları ise kapıda bekleyen muhabirlere “Boşuna beklemeyin çekemeyeceksiniz” diyerek göndermeye çalıştı. Kuaförün önündeki büyük saksıları çektirilerek aracını kapıya sıfır yanaşmasını sağlandı. Sarıkaya kuaför çıkışı Cem Yılmaz hakkındaki soruları duymazken “Size kolay gelsin arkadaşlar” diyerek sessizliğini korudu.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya gösterilen ilgiden sokakta yürüyemez oldu
Serenay Sarıkaya gösterilen ilgiden sokakta yürüyemez oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler